18. februar 2017

lørdag den 18. februar 2017Vi har holdt vinterferie denne uge og hvor har det bare været skønt og tiltrængt. Bare sove (næsten) længe, render rundt i nattøj og ikke skal ud af døren eller at noget skal være planlagt, bare gå rundt i et langsomt tempo mens man ingen planer har om arbejde, skole, børnehave eller vuggestue, simpelthen så dejligt.

Vi har holdt Louies fødselsdag, han er blevet 2 år allerede, som tiden altså flyver. Et af de få indlæg jeg tidligere har lavet er vist nok med hans 1 års fødselsdag og derefter røg energien til blogland og IG tog ligesom bare mere og mere over.
Men jeg savner billeder på denne måde og selvom jeg kun har lavet nogle få indlæg det sidste år så sidder jeg altid med et smil nogle måneder senere mens jeg bladre min blog igennem, så jeg fortsætter og håber på flere indlæg, for jeg har mange billeder som jeg egentlig gerne vil have her også.
Specielt vores julebilleder, fødselsdage, min tur i Dubai i november og bare vores skønne små hverdags øjeblikke som jeg værdsætter meget højt.

Jeg må finde tiden og energien til det!

1 kommentar :

  1. Det er fine billeder. Fantastisk vinduesparti I har i stuen :) og Tillykke med yngste skud på stammen, tiden går så hurtigt :)

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |