Jeg elsker billeder, som i virkelig elsker.....

mandag den 22. februar 2016 

For noget tid siden fik jeg lov til at lave en fotobog hos Onlinefotoservice.dk - jeg elsker virkelig at bladre i gamle billeder og mindes dejlige minder, dog har jeg altid været så dårligt til at få fremkaldt dem og ville sådan ønske jeg kunne blive bedre til det. Ungerne elsker også at kigge gamle billeder igennem og bare sidde og hygge sammen med dem, det er sådan en dejlig stund.
Så da jeg fik tilbuddet om at lave en fotobog gav det mig et rigtig skub og også et lille prik på den dårlige samvittighed.

SÅ Jeg MÅ og SKAL blive bedre til at lave de fotobøger, for som sagt vi elsker jo at sidde og hygge med billeder, ungerne og jeg, så hvorfor ikke lige hurtig få den lavet altså...
Jeg er bare ikke god til at udvælge billederne, det er helt åndssvagt, men jeg må indrømme at jeg opgiver når jeg skal udvælge billederne, jeg kan nemlig ikke fravælge og det ender altid med 100 af de samme og så skal jeg starte forfra og så ender det med at tage en evighed og så opgiver jeg - kender I det eller er det bare mig?

At lave selve bogen var egentlig nemt nok, det vigtigste er selvfølgelig specielt for mig at have udvalgt hvilken billeder man vil bruge, for når man ved det så skulle jeg bare vælge hvilken størrelse bog skulle have, hvilket papir den skulle laves i og hvilken indbindingen den skulle være og vupti så havde jeg lavet vores egen bog og så bare trykke godkendt og så vente på den i postkassen.

Jeg endte med at vælge en nem løsning med hensyn til billeder, for jeg havde egentlig en plan om at starte fra år 2009, da Noah blev født og så frem i tiden, men det blev for omfattende for mig, så da jeg allerede havde billeder klar til en kommende bryllupsbog som jeg havde haft på to-do-listen efter brylluppet, så brugte jeg dem.

Hvis I vil kigge nærmere på Cewe fotobøger så tryk her

Jeg kan sige så meget at bogen helt klart laver op til mine forventninger, den er super fin i kvalitet og fantastiske minder for livet, så tak for en dejlig bog til Onlinefotoservice.dk og en hel klar anbefaling herfra.


Dette er et sponsoreret indlæg i samarbejde med Onlinefotoservice.dk

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |