hej med jer

mandag den 15. februar 2016

Så er jeg lidt tilbage igen, der var lige et pusterum og jeg må beklage at jeg slet ikke har været svaret på mails eller noget som helst. Men da jeg er tilbage på jobbet og Louie er startet i vuggestue så har tiden slet ikke været til bloggen eller noget. Det har været en ren overlevelses måned, sygdom som vi alle har skule nedkæmpe, specielt Louie.
Men jeg kan fortælle at i vuggestuen går det rigtig godt, han trives godt og selvom jeg helst vil have ham hjemme lidt endnu, så går det godt. Han har gåpåmod og kravler rundt og hygger sig med sin storesøster. Jeg elsker at de kan gå sammen, helt ligesom Noah og Alba, så er det rart at de kan følges ad.

I skolen med Noah går det også godt og nu har jeg vænnet mig til skolen og at han er der, han trives og er glad og det beviser det hele for mig. OG så er han også vokset med opgaven og blevet så stor på så kort tid, så vi må nyde det sidste tid af hans barnlighed, for den forsvinder stille og roligt kan jeg godt mærke, han smuldrer virkelig ud af hænderne på os.
Vi har været til vores første skolehjem samtale og vi kunne slet ikke kende vores lille dreng, han er en af de stille drenge i skolen, så tæt på at knække læsekoden, en fantastisk kammerat som viser meget omsorg, forudser hvis det kan gå galt og opfører sig eksemplarisk i skoletiden.....
Hold da op vi sad med åbne mund og spurgte om det var vores Noah hun talte ham:)
Selvfølgelig er han dygtig og dejligt at han opfører sig godt og en lettelse at læsekoden snart er knækket, måske et godt tænk i forhold til min ordblindhed.....
Jeg fik faktisk en klump i halsen over det, men en meget stolt mor.

Nu holder vi vinterferie og jeg vil tage hold på den mail og håber jeg kan smide nogle indlæg på bloggen, for dem har jeg altid en masse ideer til:)

Rigtig dejlig ferie for den som holder vinterferie og dem som arbejder, rigtig god arbejdslyst!:)

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |