Øko produkter fra Urtekam

onsdag den 2. december 2015

Urtekram har siden 1972 lavet økologiske plejeprodukter og produkterne er fri for parabener, silikone og indeholder ikke syntestiske konserveringsmidler samt at produkterne ikke er testet på dyr.
En ekstra bonusinfo er at langt de fleste produkter er produceret hos Urtekram selv, hvor de udvikler og producerer plejeprodukterne.

Nu går vi i møde med den hård tid for kroppen og jeg elsker at teste hud/plejeprodukter som I nok har bemærket, så da jeg fik tilbuddet om at teste produkter til huden og håret specielt til håret og som var økologisk blev jeg meget nysgerrig.

Vi fik en rigtig økofamiliepakke fra Urtekram med produkter som vi alle sammen kan bruge, hvilket kan være meget praktisk.
I pakken var der to bøtter af shea butter som helt klart er mine favoritter i pakken, de kan bruges
til sprukne læber til os alle i familien, den ene er med lavender duft og den anden er uden duft som alle kan bruge. Så kan de også bruges til tørre hænder, hvilket manden og jeg har en del for tiden og hænderne bliver dejlige bløde. Man kan også bruge det som en nærende hårmaske eller specielt til spidserne.

Der var også en børne shampoo til ungerne som passer ekstra på balancen i deres hovedbund samt giver masser af fugt fra aloe vera og glycerin. Derefter kan man bruge conditioner (Leave-in spray) som styrke håret og giver masser af fugt og mere glans, det er dog Alba og mig som bruger denne og jeg elsker den, bruger den også i tørt hår.
Det vil være en perfekt venindegave eller værtindegave, den dufter dejligt og hvem elsker ikke fugt til håret.

Så er der også shampoo, shower gel til os alle med en mild duft af solmodne appelsiner og beroligende aloe vera, de dufter dejligt.

En økologiske tandpasta var også i pakken og da den ikke er så stærk i smagen, kan ungerne rigtig godt lide tandpastaen, samt at det er rart at vide at det er økologisk det de putter i munden.

Og så til sidst er der lige denne her sag af en conditioner til børn som er særligt udviklet til filtret hår, hvilket ikke er dårligt til en pige med langt hår.

Hvis du har lyst til at kigge nærmere på produkterne, ligger der et link til hvert produkt og det er nogle lækre plejeprodukter hvis man har lyst til at forkæle sig lidt uden at skal bruge en million på det.

Rigtig god aften:)


- Pure Shea Butter
- Argan Lavender Shea Butter 
- Calendula Leave-in spray conditioner til børn
- Børne Shampoo Calendula
- Økologisk tandpasta med fluor
- Plejende fodcreme med Aloe Vera
- Aloe Vera Leave-in spray conditioner
- Aloe Vera shampoo
- Aloe Vera Shower gel
- Aloe Vera Body LotionIngen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |