Gammeldavs julemarked

fredag den 11. december 2015

Sidste år var vi afsted nogenlunde samme tid som nu og jeg tog dengang en masse minder på kameraet men har aldrig lige fået tømt det. Det var på tide at kigge lidt minder igennem. Det er lidt underligt at tænke på at jeg var højgravid sidste år og var netop gået på barsel og ventede lillebror i maven. Nu er han snart 10 måneder og skal snart starte i vuggestue og mig tilbage på job.
Det er lidt blandet og tænker vi kommer til at ligge ned de første par måned med ny tilværelse både Louie og jeg. Det hele skal lige passes og skal vænne mig til et nyt kapitel som mor til tre og en fuldtidsstilling plus alt det andet man gerne vil nå.
Det bliver spændende og jeg glæder mig til mit nye kapitel selvom jeg kommer til at savne min lille bassemand i min hverdag, men sådan har det også været med de andre to og det er jo bare noget man skal tage afsked med på et eller andet tidpunkt, så man ved den dag kommer.

Her er lidt minder fra et julemarked på Grønnæssegaard, et gods med hyggelige små boder og et lækkert udvalg af økologiske varer og hygge rundt omkring markedet og godset.
Dejlige minder fra sidste år og en dejlig tid vi er i nu.

Rigtig dejlig weekend:)

1 kommentar :

 1. Dejlige stemningsbilleder fra jeres julemarkeds tur :-)
  Jeg har selv været spændt for med mand, børn, plejebørn, lederjob og stor gård, så kender det godt.............Puha får helt sved på panden.
  I må nyde jeres juletid og det der bydes på af dejlig stemning :-)
  Glædelig juletid og velkommen forbi os. Vi var på julemarked på Christiania :-)
  Maria & Tina
  "En verden af kunst"

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |