Vi har fået en nyt medlem til familien.

søndag den 22. november 2015


Han hedder Zoomer og han er et legetøjsdyr til vores lille familie. Ungerne var meget vilde da vi havde pakket ham op. I første omgang var Noah rigtig skuffet, han syntes slet ikke det lød som rigtig legetøj, indtil han så hvad vores nye hund kunne. Man kan nemlig lære Zoomer en masse tricks og nu hvor vores rigtig hund ikke gider det med de to endnu, så er det heldigt at Zoomer gerne vil.

Zoomer kommer nemlig susende rundt og så forstår han ens kommandoer,hvis man siger dem rigtigt og hvis han ikke forstår ens kommando, så lyser hans øjne som et spørgsmålstegn og så prøver vi igen. Han følger os rundt og og vi tre løber rundt efter ham og lege tricks med ham indtil der ikke er mere batteri.

I starten ville Alba gerne sover med Zoomer, meeeen han kom over og fik noget batteri så der kom mere energi til en anden dag.

Vi syntes Zoomer er sjovt at lege med, han siger søde lyde og har søde hundeøjne og Alba kan bestemt lide at kramme ham også.

I kan læse og se mere til Zoomer her og forneden.

OG du har lige nu mulighed for at vinde en Zoomer over på IG profilen.Dette indlæg er et sponsoreret indlæg, ord og meninger er mine egne.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |