Vi er vilde med Fisher Price herhjemme til vores lille trold.

søndag den 15. november 2015
Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi er glade for Fisher-Price legetøj herhjemme, vi har nyt og gammelt fra de to andres tid og det er stadig et hit.

Så da jeg fik tilbuddet om at forkæle Louie med et produkt fra Fisher-Price, faldt valget på denne lille Lion Walker.
Vi har nemlig en dejlig lille pillefinger herhjemme, en lille dreng som står op af alt og jeg tror desværre ikke der går så lang tid, før han begynder at tage nogle skridt også.
Han er 9 måneder nu og har altid haft meget travlt med sin udvikling, dog vil moren egentlig helst bare trykke på en knap hvor vi kan nyde tingene mere stille og roligt, men det er Louie ikke helt enig med mig i - desværre....:)

Men nå nu man kunne vælge et produkt, så valgte jeg et som var mere langsigtet, en Lion Walker er nemlig en gå-vogn som har to funktioner. Man kan både side ned og lege med vognen eller man kan gå med den, alt imens der er musik til.
Ellers har vognen en masse små aktiviteter som kan aktivere Louie og det gør den også, han syntes den er spændende og sjov.
Så er det også det samme ansigt på gå-vognen som også er på det andet Fisher-Price legetøj og det gør at det er genkendeligt for ham og det tror jeg er rigtig godt.
Så alt imens at de to store blev forkælet med modellervoks i et tidligere indlæg, så legede og hyggede Louie ved siden af med denne her

Lige nu kan du forkæle din guldklump med et af vores yndlings produkter fra Fisher Price og denne gang foregår konkurrencen på IG. Louie har elsket den pop op med dyrevennerne og leger stadig med den, du kan se din fra et tidligere indlæg, klik her .
Alba var også VILD med sådan en da hun var baby, men der legede hun altid med den over hos nogle venner, som vi var meget sammen med under barslen, så tænker den er et sikkert hit blandt de små.


Dette indlæg er et sponsoreret indlæg i samarbejde med Fisher-Price. 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |