Vi er på den igen......

søndag den 29. november 2015

Vi TOP elsker Friends flyverdragterne fra Kvickly og det har vi gjort i rigtig mange år efterhåneden. Vi testede dem sidste år til Noah og Alba og man kan læse indlægget her, så da jeg blev spurgt om vi havde lyst til at teste en flyverdragt til Louie i år, så slog jeg selvfølgelig til igen.

Mine børn har altid været meget ude i børnehaven og det er hver dag de er ude, nu hvor Noah er begyndt i skole er flyverdragten nok snart et slut kapitel.
De kan stadig passe flyverdragterne fra sidste år og vi har og er fuld tilfredse med dem, det er så vigtigt at de har en ordentlig flyverdragt på og som sørger for de er tørre, kan ånde igennem flyverdragten og de kan holde sig varme.
Det er rigtig vigtigt for mig at de har en ordentlig flyverdragt og så burde det være helt lige meget hvad mærke det er, så længe flyverdragten lever op til det forvente af produktet også af prisen.
Det syntes jeg at Friends flyverdragten helt sikker kan være bekendt, de lever helt sikker op til kvalitet af flyverdragten, prisen er fair og udseende af flyverdragten er jeg også tilfreds med.
Jeg må inderømme og det vil jeg nok mene de fleste mødre kigger efter, er farven på flyverdragten. Her syntes jeg dragterne fra Kvickly er fine, det er rart de har en flyverdragt som man selv syntes er pæn, det burde ikke betyde noget, men det gør det altså en lille bitte smule.
Men så længe selve flyverdragten kan holde ens barn tør og varm, så burde det være lige meget med hvad mærke det er, det har jeg i hverfald lært.

Er must hos os er, at flyverdragten kan komme i tørretumbleren, vi har prøvet et år hvor vi havde en flyverdragt som ikke kunne komme i tørretumbleren og hvor vi kun havde en flyverdragt det år og med en våd vinter.... det gør vi ikke igen, heldigvis havde vi varmen i gulvet og det hjalp da med at tørre noget hurtigere derhjemme.

Flyverdragten er lavet af 100 procent Oxford-nylon med polysterfoer som gør at den er vindtæt og holder mine guldklumper varme. Den har PFOA-fri imprægnering og har tapede sømme som gør at vandet ikke trænger ind og vores erfaring fra tidligere er at dragterne virkelig er gode specielt når det er vådt. Jeg kan mærke på Louie´s flyverdragt at den føles mere slidstærk i forgold til de sidste år, den føltes rigtig lækker og igen af god kvalitet.

Louie og jeg var også på tur med den nye flyverdragt og kan kun sige han holdte varmen i klapvognen og elsker at komme rundt på tur og kigge. Næste år giver han den nok mere gas på gåben.

Du kan læse mere om dem her og kigge her

Hav en dejlig dag.Sponsoreret indlæg i samarbejde med Kvickly
3 kommentarer :

 1. Jeg testede også for dem sidste år men de kunne slet ikke stå for den slid Emil udsatte dragten for. Vi måtte reparere og lappe indersiden af dragten op til flere gange. Hvordan så de stores dragter ud sidst i sæson sidste år? Emil´s kunne i hvert fald ikke genbruges som jeg har kunnet med flere af Anna og Victors, endda dem til 249kr fra H&M :)

  SvarSlet
 2. Gud det har vi slet ikke oplevet med vores og vi har haft dem i mange år. Noah og Alba har stadig deres og de kan passe dem denne sæson også. Syntes nu godt nok Noah er en vildbasse og den dreng går til den udenfor. Eller også så overgår Emil Noah fuldstændigt:)

  Håber ellers alt vel hos jer:) og glædelig jul

  SvarSlet
  Svar
  1. Emil er nok bare ekstrem på legepladsen så :)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |