Opfølgning af Slyngevuggen

tirsdag den 10. november 2015


Jeg tænkte at lave en efterfølger på Slynge vuggen, for Louie sover nemlig ikke længere i den. En dag rejste han sig op på knæ og kiggede ud, så det var sidste gang han var i den. Det turde jeg ikke længere at han skulle sove i den, for på et eller andet tidspunkt ville vi jo ikke være der.
Han endte med at sove i den lidt over 8 måneder gammel, dem som vi havde købt slyngen af have deres dreng sovende i slyngen til 10 måneder gammel, så det er forskelligt.

Alle har spurgt til hvad nu når han skal over i sin seng, så bliver det da noget bøvl at få ham vendt til det, mit svar har hele tiden været at jeg/Louie/vi/familien har fået 8 måneders fred og han har elsket den og rent mentalt så har han kunne rumme slyngen og det har været noget som nok har virket genkendeligt fra maven af. Den dag han skal over i en seng og barnevogn vil han mentalt være et andet sted end hvad han var da vi startede med slyngen, så det tog jeg det meget roligt med.
Mit svar også også været at både Noah og Alba har ikke været i slynger og dem har vi også måtte kæmpe med når de skulle puttes, så det vil ingen forandring være hvis vi skulle tage en tredje kamp mere.

Men status med Louie blev da han endelig kom over i sengen at det faktisk ingen kamp rigtig blev med ham, det tog lidt længere tid at putte ham end de 5 min i slyngen det tog. Men der er ingen gråd eller noget fra hans side, jeg øvede også om dagen med at putte ham og som sagt indenfor 1 dag var der ingenting. Jeg lagde ham ned og sagde godnat og sad ved siden af, nussede ham i søvn eller han simpelten faldt i søvn med flasken.
Det er en måned siden idag og det er det samme, om aftenen når vi skal putte. Om dagen er han også bare blevet god til at sove i barnevogn, man skal næsten ikke gå med ham, så er han væk. Det er noget helt andet i forhold til tidligere, hvor han bare skreg og skreg når han skulle sove, det er virkelig bare så dejligt.

Vi er været så glade for den Slynge vugge og den kan VIRKELIG anbefales, hvis man ikke har tiden til at vandre op og ned med barnevognen og hvis guldklumpen ikke kan falde til ro.

Mit tidligere indlæg om slyngen er her

Det var blot en kær anbefaling og opfølgning efter slyngen er et slut kapitel, det har jeg selv manglet.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |