Hyggestunder med guldklumperne.

søndag den 8. november 2015
Rul, sno, pynt, skær, klem, mos og form, det har vi lavet i vores efterårsferie, vi fik en fin pakke fra Play-Doh og det er højt elsket herhjemme. Ungerne elsker det og har altid brugt en masse tid og fantasi på at lege med det og så er Play-Doh modellervoks perfekt til motorikken.  Det har en dejlig blød konsistent og er nem at arbejde med, det ved jeg for jeg legede med.

Vi fik lavet nogle biler, pinvinger og sjove farvede snemænd. Noah blev vist stærkt inspireret af det samme som jeg lavede, men derefter blev vi enige om hvad vi kunne lave, han har egentlig en god alder nu til at forme på den måde. Hvorimod Alba ikke helt kunne følge med, men det tog hun heldigvis ikke så tungt, hun lavede alt muligt andet med modellervoksen. Specielt elskede hun at blande farverne.... hvilket Noah og jeg måske ikke helt var vilde med, men det kan jo ikke undgåes.
Men det vigtigste var at vi hyggede os, fik leget sammen og brugt fantasien, det er en af vores favorit legeting og det er altid et hit herhjemme.

Hvis I kunne tænke jer samme sæt, så følg endelig med de næste dage for der kommer en give away på bloggen, hvor der bliver trukket en heldig vinder.

Hvis man vil kigge nærmere på produkterne så tryk her, så kommer I videre til deres hjemmeside.

Ellers rigtig god weekend:)


Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Play-Doh

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |