Før og efterbilleder af Albas værelse

torsdag den 19. november 2015Så er der lidt før og efter billeder af Albas værelse og de er taget sådan løbende med tiden. De delte værelse i vores gamle hus og har været vant til at sove sammen siden de var helt små, De vil ikke skilles ad da vi flyttede ind her for et år siden, også selvom de har fået hvert deres værelse. 
Så selvfølgelig skal de have lov til at sove sammen og nu har de mulighed for at have venner på besøg, uden at lillesøster også skal være der eller storebroren.

Vores plan er også at presse lillebror ind på et tidspunkt, vi kan godt fornemme at det giver noget ganske særligt bånd mellem Noah og Alba og det vil vi også gerne have at Louie skal være en del af.
Så bliver det spændende at se hvornår Noah så vil sove alene eller Alba for den sags skyld, men så tager vi den bare derfra.¨
Det er bare dejligt at de et eller andet sted vil hinanden og håber på at det giver dem en masse dejlige minder de kan tage med sig når de bliver ældre og at båndet stadig forbliver stærkt.

Men indtil nu ser Albas værelse sådan ud og snart skal der knibes en juno seng mere ind i et hjørne, men så er det heldigt at hun har et stort værelse.

2 kommentarer :

 1. Sikke et dejligt værelse med en masse skønne ting.
  Herhjemme deler mine børn også værelse, med en junoseng til bror og søster i hver side.

  Kh
  Maria (min-mors-mirakler)

  SvarSlet
 2. så fint - elsker at det er så lyst og farverigt på samme tid.

  Jeg kan heller ikke forestille mig, at pigerne skulle sove hver for sig, men det kan jo være de en dag selv ytre ønske om det.

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |