Før og efter billeder af stuen.

torsdag den 12. november 2015

Jeg har egentlig længe vil tage nogle før og efterbilleder af huset og nu er der faktisk allerede gået et år, hvor vi har boet her og vores lille hus er hele tiden i forandring.
Jeg er ikke faldet helt til ro her endnu med indretningen, jeg mærker lidt efter og så er der nogle ting som skal flyttes lidt rundt på og andre ting som skal pilles ned.
Men det er nok meget normalt at man lige skal afprøve en masse ting, før man falder helt til, selvom min manden ikke mener det samme. Det var nu lige sådan i det gamle hus og efter nogle år så lignede det et rigtig hjem og jeg elskede det.
Sådan er det dog ikke helt her endnu, der er mange ting som skal laves og derfor går man lidt i stå med det hele. Vi ved ikke endnu og vi skal lave et ekstra værelse til Louie i denne del af stuen eller det bliver i den anden ende, men det skal snart laves har vi besluttet, så det bliver spændende at se.

Brændeovnen bruger vi ikke endnu, den skal der også lige kigges lidt på, så det bliver ikke i år hvor den bliver brugt, men det bliver nu meget hyggeligt engang.

Det her var den ene ende af stuen og så skal der findes billeder af den anden ende, spise afdelingen samt værelser og køkkenet.

2 kommentarer :

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |