EFTERÅRS PICS

mandag den 16. november 2015Dette her efterår er gået så utroligt hurtigt, jeg føler at jeg knap nok kan følge med og hiver lidt efter vejret en gang i mellem. Louie vokser sig så stor og han kan bare flere og flere ting, jeg skal lige huske mig selv på at han ikke er en baby mere og tiden med barn nummer tre er gået så utroligt hurtigt.
Noah har gået i  skole i 8 måneder nu og har endelig fundet sig sin plads i flokken og er ikke ked af det længere når han bliver afleveret. Det er simpelthen så dejligt og en lettelse for os, han er glad og han udviklere sig til en rigtig skoledreng og sikke en proces han er i.
Alba er flyttet i ny børnehave siden 1. oktober og det er gået sådan lidt op og ned, hun startede egentlig rigtig godt men efter nogle uger kom hun hjem og det kom frem at hun ikke var helt så glad for den nye børnehave. Efter nogle snakke med børnehaven begynder det at gå bedre, jeg skal stadig være der lidt inden jeg går om morgen og heldigvis har jeg mulighed for det med Louie på armen.
Jeg glæder mig til hun bare løber ind igen og finder samen med sine venner, men det er en proces der stille og roligt begynder håber jeg. MEN jeg glæder mig, det gør lidt ondt i mit morhjerte at det ikke går helt så godt.

Så har Louie og jeg tre uger tilbage alene inden farmanden melder sin barsel og det glæder vi os også rigtig meget til. Jeg begynder så småt også at være klar til at skal tilbage på job i januar og med sådan en krudtugle, så er det egentlig hårdt at rende rundt efter ham hele dagen og passe på ham hele tiden, for hold da op han kan få mange buler i hovedet...

Så december vi er snart klar...

1 kommentar :

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |