Ude godt men hjemme bedst.

fredag den 9. oktober 2015Ude godt men hjemme bedst, det må man sige holder stik.
Jeg valgte at bloggen skulle flyttes i sommers til BloggerDelight og troede at det vil give et løft på bloggen og et manglende fællesskab som der har været tidligere.
Desværre følte jeg mig nok ikke helt tilpas med alle de reklamer og følte mig nu alligevel lidt alene derover og så savnede jeg Blogger.

Bloggen har stået på egne ben i fem år, så mon ikke den klarer lidt flere år endnu. Jeg forstår slet ikke at jeg har blogget i 5 1/2 år nu, dengang vidste rigtig mange mennesker slet ikke hvad en blog var for noget, nu ved alle hvad en blog er og der er kommet mange til.

Jeg startede med at blogge af mange årsager, den første var at holde min ordblindhed ved lige, skolentiden var slut og jeg ville gerne holde mig selv i ørene og holde det ved lige. Jeg havde dog aldrig drømt om at der ville være så mange læsere som havde lyst til at følge med i mit lille univers.
For det andet var der engang her i blogland et stort fælleskab og et lille samfund, hvor vi alle "kendte" hinanden, det var faktisk ret unik syntes jeg. Det findes måske stadigvæk i mindre grupper da blogland selvfølgelig er vokset en del, men jeg syntes ikke det er det samme længere.
Men det kapitel er vist nok slut nu.
Så var der den kreative  side som også blev dyrket og hvor alle inspirerende hinanden, nu er det nok nærmere hverdagslivet, indretning og til dels noget kreativt som fylder hos mig.

Efterhånden begyndte jeg at elske at fange øjeblikke i form af billeder og det er nok derfor bloggen lever idag, jeg elsker min lille billededagbog. Både at se og læse tilbage i tiden og vil ønske at den dag jeg vælger at lukke bloggen, at kunne pakken bloggen pænt ind og give mine tre små guldklumper sådan en gave, det vil de da elske når de bliver større.

Som I kan se ihvertfald for gamle læsere så har jeg skiftet udseendet ud med en ny skabelon, Mie fra bloggen Praleier anbefalet Etsy og hold da op der var mange lækre skabeloner. Men jeg syntes denne nye er blevet super flot, nemt at sætte op og så  kostede den ikke ret meget.
Så har jeg valgt at få en sidebar igen, jeg syntes personligt selv at større billeder er lige mig, men sådan en sidebar gør det mere overskueligt at bevæge sig rundt inde på en blog, så derfor har jeg valgt at få den tilbage.
Hvad syntes I?

Så har jeg problemer med af få mit domæne med tilbage.... har brugt de sidste mange aftener på at få det flyttet og det er simpelthen så svært. Nu er Mie så sød at hjælpe mig, så håber jeg kan få det til at fungere så jeg kun har en adresse, igen tusinde tak for hjælpen Mie <3 p="">
Vi blogges Sejrshånd

4 kommentarer :

 1. Velkommen hjem - og ja det er altså meget mere behageligt og overskueligt, når man ikke skal forholde sig til alt det øjenbæ, reklamer efter min meing er.
  Mvh Maria (min-mors-mirakler)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Åh hvor dejligt at høre og sådan havde jeg det også:) Dejligt at være tilbage i vante omgivelser:)

   Mvh Vicki

   Slet
 2. Det er så fint på dit eget domæne her. Pænt, enkelt design du har valgt :)
  Og hvor hyggeligt det er den samme header endnu.

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne :) Dejligt at være tilbage på blogger:) Nu er jeg jo ikke en haj til alt det tekniske men hold da op det var noget lort at komme tilbage, men dejligt nu:)
   Og ja den skulle bevares, same old same old:)

   Kram til dig:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |