ENDELIG ENDELIG ENDELIG virker bloggen.....

tirsdag den 27. oktober 2015


ENDELIG virker min blog igen og mit domæne er kommet op at køre ordentligt. Hold k..... det har trukket ud og jeg har været ved at rive mig i håret en del gange. Mange timer er blevet brugt og jeg er blevet klogere. Tusinde tak for din store hjælp Mie, den har været GULD værd.
Det krævede mange timer, sved, 500kr for et kodeord og en masse mails og hjælp fra andre for at få mit domæne til denne blogadresse..... og det er teknisk.
I går fandt min mand dette link og det hjalp mig en del, så lægger det lige på her, hvis andre skulle få samme ide som mig. Men nu virker mit domæne her på blogspot og det er dejligt at være tilbage i velkendte forhold og jeg har egentlig en del indlæg som bare ligger og venter på at blive udgivet.

Men hold da op det blev jo lige pludselig efterår og indenfor de sidste uger har vi haft mormor på besøg, Alba er startet i ny børnehave, stoppet med amningen, lille manden er overalt og rejser sig op af alt samt at han er stoppet med at sove i slyngen. det er gået lige lovligt stærkt de sidste uger, så det har været rart med en efterårsferie.

I dag er min mor rejst tilbage til den lille Ø i Caribien og jeg savner hende allerede helt vildt, men hun er på sit eventyr og det syntes jeg bare er fedt at hun udlever sin drøm også selvom man savner hende.

Den næste måned skal hygges om Louie og vores sidste tid på barsel, for i december måned kommer farmanden på barsel og det glæder vi os også rigtig meget til, det bliver dejligt - nej det bliver FOR dejligt. Hvor skal vi bare hygge og så lige i december, det var da bare en helt perfekt afslutning på min barsel med Louie.

God dag til jer alle:)

1 kommentar :

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |