Belysningsdesign.dk

lørdag den 10. oktober 2015


Nu er sommeren ved at være forbi og mørket er på vej, det betyder at vi snart har boet her i vores nye hus i næsten et år. Vi flyttede ind i et dobbelt så stort et hus end det vi kom fra og selvom vi selvfølgelig havde lamper med fra vores gamle hus, så mangler vi stadig lidt rundt omkring i det nye.

Nu har jeg også et ønske om at bytte vores spisestuelampe ud med en anden og efter jeg har kigget på denne hjemmeside belysningsdesign.dk, blev jeg hooket på denne lampe.

Jeg syntes lampen vil passe perfekt ind herhjemme og vil være en god erstatning til den gamle og nok også en del lettere at gøre ren, hvis I ved hvad jeg mener....  
Denne lampe er tidløs og et rigtig skandinavisk design, den fås i tre farver og jeg er nu mest til hvidt og tænker det stadig skal være den farve, men er den ikke meget fin?

Så faldt jeg også lige over nogle andre fine lamper, der var denne flotte sorte/guld lampe som jeg syntes er rigtig lækker, jeg skal dog alligevel lige tygge lidt over den, da den måske ikke helt passer herhjemme eller også gør den, det skal jeg lige finde ud af.  

Så hvis du står og mangler lamper eller inspiration, så prøv at hoppe over på deres hjemmeside og kigge lidt rundt derinde, så dukker der virkelig mange lamper op, som man ikke lige få øje på ved første øjekast – Klik her for at komme hen på deres hjemmeside,


Dette er et sponsoreret indlæg og lavet i samarbejde med belysningsdesign.dk.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |