Tænk der snart er gået et år.....

søndag den 20. september 2015

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

 

Tænk der snart er gået et år siden vi flyttede ind her, vi er stadig ikke kommet ordentlig på plads hvis man spørger mig. Jeg mangler den der gamle følelse som jeg havde fra vores gamle hjem, at det endelig føltes som et hjem - et personligt hjem som var vores.

Det tog selvfølgelig også en masse tid inden jeg fik den følelse, faktisk 4-5 år før jeg havde den følelse. Nu er vi jo flyttet ind i et hus som er dobbelt så stort end det vi kom fra, så det kommer til at tage noget tid. Indenfor det næste år skal vi have spots i køkkenet og på toilettet, et børneværelse mere, en udestue som skal rives ned og en mur mellem køkken og stue som jeg BEDER til kan fjernes og til sidst gipsloft i stuen.... så der er nok at se til.

Det skal nok blive rigtig godt og det er det allerede.....

 

2 kommentarer :

 1. Puha da sikke mange projekter! Ser allerede underskønt ud hos jer :)

  Du kan ikke leve med udstuen så?;)

  Kram.

  SvarSlet
 2. Ja søde vi har faktisk alt for meget og det er typisk det går for langsomt ik:) Jeg prøver at være tålmodig:)
  Nix udestuen skal væk!!:) (mangler lige at kunne lave et ansigt som rigtig smiler...
  Kram

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |