Klar til grød.....

torsdag den 13. august 2015

Grød8

Grød7

Grød6

Grød5

Grød4

Grød3

Grød2

Grød1

 

Sveske

Grød13

Lige om lidt bliver min lille Louie snart 6 måneder, han startede med grød inden han blev fem måneder og det går bare SÅ godt. Jeg står både i køkkenet og laver det fra bunden og jeg bruger også det hurtige. Jeg elsker specielt det hurtige når vi er ude og på farten og når vi nu har haft ferie i tre uger, så har vi været ude en del af ferien.
Det tager ingen tid lige at lave og gør bare det hele SÅ meget nemmere for os alle.

Louie har spist grød om formiddagen og til aftensmad, om formiddagen er der frugtmos i og der har jeg varieret med forskellige smag og så frugtmos til dessert om aftenen. Specielt den med sveske smager bare så godt, altså virkelig godt at jeg har måtte stoppe mig selv i at spise den... den smager bare af en lækker smoothie og det har jeg haft et eller andet med under hele graviditeten og det behov er ikke forsvundet endnu.
Men Louie spiser og hvor er det altså bare nemt og jeg ånder faktisk lettet op indtil videre, det er så frustrerende når ens barn ikke gider at spise.
Jeg kan huske at Alba ikke gad at spise i starten og når man havde stået med gryder og køkkenet lignede jeg ved ikke hvad. så opgav jeg til sidst med hjemmelavet mad. Så hurra for de her produkter . det jeg specielt godt kan lide ved Semper er, at et team af ernæringseksperter har i samarbejde med Semper´s kokke lavet opskrifter som dækker de forskellige behov babyer befinder sig i og stadier.

Semper er et svensk firma som har specialiseret de sidste 70 år i mad og babyer, de har sørger for kvalitet færdiglavet børnemad i form af høje krav til råvarerne i babymaden.

Hvis du vil læse mere om Semper så tryk her

 

Vidste du at kravene til råvarerne i babymaden er højere end til det økologiske og almindelig fødevare som købes i butikkerne.

Tip - Den med gulerod er rigtig god, plus den med kartofler og majs på glas, er også god i smagen og en god intro til smagen da den er mere mild end er altså bare godt!

 

(Dette er et sponsoreret indlæg)

2 kommentarer :

  1. Her i huset har deres måltidsglas og grød med smag ikke lige været sagen. Frugtmosen og hurtig grøden er et hit. Vi bruger faktisk stadig deres smooties når vi er på tur selv om lillemanden er i over et år. De er bare så lette at have med ☺ også når han er syg og ikke vil hverken spise og drikke er de gode.
    Har faktisk lavet en del frugtgrød selv og vil klart gøre det igen til nummer 2. Fornemmelsen af at det er hjemmelavet og man ved hvor tingene kommer fra er rigtig dejlig. Svigermor har en masse frugt i haven .

    SvarSlet
  2. Det er ikke nemt med det mad, men det er så rart at der er mulighed for at tage noget færdiglavet mad med på farten. Ellers vil det for vores vedkommende være besværligt at skal holde det hjemmelavet mad koldt og skal kunne varme det op. Det har bare været guld værd herhjemme:)
    Lækkert med det hjemmelavet frugtmos og ikke dårligt med en masse hjemmebagte frugter:O)

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |