Hej igen....

onsdag den 12. august 2015

Ferie 2015 13Ferie 2015 2Ferie 2015 1

 

Ferie 2015 3

Ferie 2015 4Ferie 2015 5

Processed with VSCOcam with b5 preset

Ferie 2015 7 Ferie 2015 6 Ferie 2015 9 ferie 2015 10 Ferie 2015 11 Ferie 2015 12 Ferie 2015 14

 

Så er vores skønne ferie slut og hold da op hvor har vi bare hygget, selvom der ikke har været råd eller lyst med en lille baby at tage udenbys så har vi nydt vores ferie herhjemme i dejlige Danmark. I år har vi ikke været i sommerhus som vi plejer, egentlig ikke fordi vi ikke ville men vi er simpelthen blevet en for stor familie til det lille sommerhus. Heldigvis har vejret heller ikke rigtig været til det, så det har passet os perfekt at Louie kunne hænge uden at få det alt for varmt når vi har været rundt.

Vi havde bevidst ikke lavet nogle faste aftaler og bare taget en dag af gangen afhængig af vejr og lyst. Vi har været ude og vi har været hjemme, der har været legekammerater på besøg, spillet, set film, synget, hoppet, gynget, bagt, sovet længe, og hvad der ellers kan laves i en sommerferie.

Mine hænder har været fuld beskæftiget med ungerne og der har ingen billeder blevet taget udover min telefon og det er selvfølgelig ikke helt det samme.  Vores telefoner har også holdt ferie og det har egentlig været rart at holde ferie fra dem også...

Jeg forstår slet ikke sommeren snart er slut, jeg føler egentlig ikke den er begyndt men når man går på barsel herhjemme og har tre børn, så er der alligevel ikke tid til at nyde vejret.

MEN I kan tro jeg nyder min barsel og selvom tiden går forfærdelig hurtigt denne gang så prøver jeg hastigt at følge med og nyde Louie - han bliver bare så stor alt for hurtig.

Vores sommer har ihvertfald budt på nærhed og det trængte vi til og glæder os til en dag at tage rigtig på ferie og nyd en god solskindsferie med sol hele dagen og is ved poolen...

Måske næste år:)

Håber I alle har haft en dejlig sommer, imorgen har Noah første skoledag og DET er stort...Inspirations steder at tage hen med børn:

 • Zoologisk have

 • Tivoli

 • Del  Tivoli op og gå på legepladsen i Rasmus Klump en anden dag og få pandekager,  se Rasmus Klump shows. Så kan man rigtig udnytte sit turpas på selve dagen.

 • BAKKEN

 • ZOOLOGISK MUSEUM

 • En tur forbi Amalienborg slot

 • BonBon Land

 • En tur forbi Jægerspris og få is og gå en tur ved slottet.

 • Build a bear.

 • Den blå planet, dog syntes jeg ikke restauranten er så børnevenlig og heller ikke ammevenligt generelt.Vi fik ihvertfald set en masse steder og slappet af derhjemme:)

2 kommentarer :

 1. Det lyder som om, at I har haft en skøn ferie i hinandens selskab. Hvis ikke I har været på postmuseet og nationalmuseet med ungerne kan det klart anbefales. Begge steder er gratis og begge steder har afdelinger for børn. På postmuseet har de en legeplads og mulighed for at klæde sig ud. Derudover kan man tegne sit eget frimærke som man får med hjem. Et helt ark med ens egne frimærker lige til at klistre på fine breve. På nationalmuseet er der en flot udstilling som man må lege med og en masse udklædningstøj, der gør det hele lidt sjovere ;)

  SvarSlet
 2. Ja det var dejligt:) Tak, det skal vi helt sikkert prøve - tak for tippet:) Så ved vi hvor vi måske skal hen i efterårsferien eller til næste sommer engang:)
  Håber du har nydt det sidste barsel:)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |