En lille bryllupsvideo ♡

mandag den 17. august 2015

Vi har to års bryllupsdag idag og har været sammen i over 12 år nu, vi kan faktisk fejre kobberbryllup hvis vi var blevet gift med det samme.

Vi er normale ikke dem som fejre vores mærkedage, det har vi aldrig gjort men det vil vi lave lidt om på og lave noget specielt på vores bryllupsdage i fremtiden. I aften skal vi egentlig bare hygge med vores specielle slik, se en film og grine sammen for det elsker vi.

Jeg begyndte at lede efter en speciel sang til Christian som skulle synges i kirken og skulle erstatte den tale som jeg egentlig brændte efter at sige, men vidste med mig selv at jeg ville sidde under bordet inden jeg ville være gået i gang. (Det skete til min konfirmation) . Jeg begyndte at lede i december og havde booket sangeren og skulle nu finde en sang, jeg må inderømme at jeg græd faktisk en del til og fra arbejde hvor jeg lyttede sange det halve år. Vores historie kort er, at vi fandt hinanden i den lokale fodboldklub og skæbnen var at vi skulle finde sammen trods nogle meget generte samtaler på fodboldbanen og arrangementer, så jeg havde egentlig droppet det.... MEN jeg forstuvede min fod i en kamp og var tvunget til at blive hjemme hos mor og far, så kunne ikke tage tilbage til byen. Det resulterede i at Christian spurgte om jeg ikke havde lyst til at mødes hjemme hos ham eller det ville sige hos hans forældre. Lige siden har vi været uadskillelige og han er mit et og alt. Jeg vil ikke kunne undvære ham, han er min klippe, min bedste ven, min bedre halvdel og jeg har det allerbedst sammen med ham.

I sangen takker personen Gud for at han/hun er hos ham og det er præcis sådan jeg har det, Christian har været meget uheldig de sidste mange år og lade mig sige det sådan at jeg skal være taknemmelig for at han er hos os i dag, om det er Gud eller held det aner jeg ikke, men jeg er bare så taknemmelig og lykkelig. Han gør mig glad og gør mit liv fuldendt.

Jeg har lavet en lille video og det er godt nok for sent eftersom vi har holdt brylluppet for to år siden nu, men syntes ikke I skulle snydes for det. Det har været lidt svært at lave og finde billeder, da jeg gerne vil have vores familie og venner forbliver anonyme, men en lille video er lavet til jer og os.

(Starten af sangen blev skrevet om:O))

Elsker dig Christian ♡

3 kommentarer :

  1. Årh altså, fik da helt en tåre i øjenkrogen. Virkelig fint både videoen og dine ord :) Stort tillykke med bryllupsdagen.

    SvarSlet
  2. Smukt og rørende. Tillykke med bryllupsdahen

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |