A-Derma sommerhilsen

tirsdag den 18. august 2015

Sommerhilsen 1

sommerhilsen 2

Sommerhilsen 5

A-Derma Exomega vaskegel - En plejende og sæbefri vaskegel til tør, irriteret hus og eksem. Beskytter huden mod udtørring under vask. Beroliger huden og dæmper kløen- Forlænger virkningen af Exomega Creme.

A-Derma Exomega Creme - Virker mod inflammation, tørhed og kløe. Tilfører fugt og styrker hudbarrieren.

Sommerhilsen 3

Sommerhilsen 11

Sommerhilsen 4

Jeg har indgået et samarbejde med A-Derma de næste måneder og det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg elsker hudprodukter og har en lille erfaring efter jeg har arbejdet nogle år indenfor den branche, derfor syntes jeg altid det er så spændende.

Jeg har brugt produkter fra jeg var 10 år, med en mor som uddannede sig til kosmetolog blev jeg ret hurtig testperson som teenager for min mor, så kan man sige at jeg blev opdraget til at passe på sin hud og jeg blev selvfølgelig afhængig. Så de næste måneder er jeg ambassadør for A-Derma, hvis man vil følge med i min testning af produkterne.

Jeg har fået en sommerhilsen fra A-Derma til hele familien, vi er en familie som har tør hud og til tider irriteret hud indenfor de forskellige hudtyper. Om sommeren når solen virkelig bager, så har ungerne brug for fugt efter de har været ude en hel dag i børnehave eller SFO, så vores familie har en hudtype som hedder almindelig til tør hud.

Derfor fik vi tilsendt et sammensat Exomega produktsæt fra A-Derma som er ideelt til sart, tør og irriteret hud. (Disse produkter er også rigtig gode til børneeksem og uden parabener og parfume)

Nu har jeg testet produkterne de sidste mange uger og cremen syntes jeg er super god, den giver rigtig meget fugt. Jeg er nemlig mere tør end normal, jeg tror amningen spiller ind her og kan mærke min krop giver mere ud end hvad den har, så jeg burde begynde på nogle vitaminer også. Jeg elsker at vågne op om morgenen og stadig mærke min hud er blød og gennemfugtet, ikke klistret på nogen måde men bare blød af fugt, det må man sige cremen lever op til.
Det er selvfølgelig også en kombination af renseproduktet som renser og blødgør huden, som tilfører fugt og genopbygger huden. Vaskegelen er uden sæbe og parfume, den tilpasser sig hudens ph værdi og det kan jeg godt mærke, da min hud tit bliver hel tør hvis jeg bruger noget med sæbe i.

Hvis du vil læse mere om A-Derma så tryk her

 

Lidt kort fakta om A-Derma - det er produkter som kan bruges af spædbørn, børn og voksne. produkterne er baseret på en plante som hedder Phealba, som er et skånsomt havre som er beroligende,  reparerende og  100% naturligt dermatologisk aktivtstof.

Det er godt til børn med børneeksem og det er uden parabener og parfume, det bliver økologisk dyrket i Frankrig.

Igen hvis det lyder som nogle produkter til dig og din familie, så tryk her og læs om produkterne. Jeg vil helt klart anbefale dem og glæder mig til at prøve flere produkter.

 

Dette er et sponsoreret indlæg, ord og meninger er mine helt egne.

 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |