Sommerglimt

onsdag den 15. juli 2015

Sommer1'

Vi har været en lille smule bedre til at bruge den udestue, men den er stadig ikke et hit herhjemme. Det ville have været fin, hvis den var placeret et sted i huset hvor man ikke kan se den, men når det er det eneste som man kigger på fra alle hjørner, så duer den altså bare ikke. Jeg har købt nogle vinplanter og håber de overtager udestuen en dag.

Sommer2

Sommer4

Et fint æbletræ ved siden af huset som jeg kæmper for at beholde, manden vil nemlig gerne af med det.

Sommer5

Sommer6

Sommer7

Hyldeblomter som slet ikke har været brugt i år, det har jeg desværre slet ikke haft tid til, så det må blive næste år.

Sommer9Nogle yndlingsblomster fra haven.

Sommer11

Sommer13

LOuie

Nogle småglimt fra vores eller min hverdag, den hverdag som jeg kender lige nu bliver snart forvandlet til ferie og alt det rytme vi havde i hverdagen bliver der også lavet helt om på. MEN jeg glæder mig og jeg trænger til ferie med min lille familie.

Det gør vi alle sammen, vi trænger til at sove længe, lege, ingen madpakker, gå rundt i nattøj og bare koble helt ned og hygge os, det kan også mærkes på børnene at de trænger til ferie og til at hygge med os og blive forkælet med en masse kærlighed, samvær og lidt oplevelser. For vi skal ingenting i år, vi gider ikke rejse med sådan en lille størrelse og når Louie ikke har været så god til at køre bil, så orker vi heller ikke rigtig den store biltur med knap så meget plads.

Så det bliver en spontan og afslappende ferie, måske vi lige pludselig finder på noget andet det ved man ikke. Men slappe af, det skal vi og vi har faktisk kun en dag tilbage og så holder vi ferie og venter på et dejligt langt besøg fra min kusine og hendes familie.

Det glæder jeg mig rigtig meget til, jeg har min kusine helt for mig selv når ungerne er lagt og så skal vi bare HYGGE ligesom da vi var små, dog laves der ikke pruttekonkurrencer længere...... ha ha

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |