DEN kommer snart....

torsdag den 16. juli 2015

Lyserøde stol

Fødsesldagsgave 4

Fødsesldagsgave 3

Fødsesldagsgave 2

Fødsesldagsgave 1

indlæg10

Fødsesldagsgave 5

Jeg har aldrig fået vist noget fra min fødselsdag i maj og det har jeg egentlig stadig ikke. Jeg vågnede op med sengen fyldt med mine skønne børn og var alene, for Christian var ude at rejse med arbejdet, så ham måtte jeg desværre undvære.

Men her er lidt billeder af mine gaver og jeg GLÆDER mig til min kommende lækre nye stol ankommer til min postadresse. Jeg har solgt ud af nogle af mine ting og fik nogle penge i fødselsdagsgave, for jeg MÅTTE altså eje den stol. Det er jo kun i år den sælges og den kommer til at passe så fint herind til.

Jeg fik en besked forleden dag og stolen er på vej.....JUBII....

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |