De magiske stunder #3

fredag den 10. juli 2015

Fisher-Price1Fisher-Price2

Fisher-Price7

Fisher-Price4

Fisher-Price3

Fisher-Price5

Fisher-Price6

Fisher-Price9

Fisher-Price8Det her legetøj kan jeg selv huske fra jeg var barn, eller det vil sige da min søster sikkert var lille, for jeg elskede at lege med det og kan stadig tage mig selv i at proppe mønter i kassen.  Nu er Louie slet ikke gammel nok til at lege med det her endnu, men han studerer sine store søskende meget og en dag, så kan vi alle sikkert ikke følge med.

Der sker så meget rent fysisk og psykisk fra de bliver født til de er ca. to år, derefter syntes jeg tempoet bliver langsommere og man kan måske følge lidt med..... Indtil man sidder og kigger billeder igennem og indser, at tiden alligevel bare løber hurtigt.
Alle siger husk nu at nyd det og ved I hvad, det kan I tro jeg også gør, eller jeg prøver ihvertfald at suge alle øjeblikke til mig. Jeg hader når jeg opdager at der lige pludselig er gået et år og indser at de faktisk er vokset meget mere, end hvordan jeg lige havde det i mit hoved.

Det her legetøj er et klassisk kasseapparat og det passer perfekt til Alba, hun bliver snart 4 år og hun elsker at lege i køkkenet og nu skal vi betale for vores kager og drikkevarer. Der står at det er fra 2-5 år, men det har også været brugt af et vennepar som har en lille dreng over et år og han har også hygget med det. Det har bare været mere den praktisk del han har leget med kasseapparatet, i forhold til Alba og hendes fantasien. Så Louie skal helt sikkert nok komme til at lege med det tidligere end beregnet med.
Det er kun fedt at det er et legetøj som egentlig kan holde i mange år, i forhold til meget af det andet legetøj som passer til en bestemt alder.

Du kan finde kasseapparatet her

Dette er et sponsereret indlæg

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |