Velkommen til

lørdag den 20. juni 2015

IMG_8923

Velkommen til herinde på mit nye sted både til gamle og nye læsere.

Jeg hedder Vicki og har jeg har blogget de sidste fem år over på blogspot med samme navn. Jeg syntes bloggen trængte til forandring samt være en del af dette skønne netværk.

Lidt om mig er at vi lige er flyttet i et 60`er hus uden for København, jeg har tre små børn, Noah, Alba og Louie, sammen med min målmand og vores skønne lille Paco hund.
Jeg blogger om lidt af hvert herinde og startede i sin tid pga. min ordblindhed skulle holdes i snor, elsker at være kreativ og tage en masse billeder.
Min blog herinde bliver lidt rodet i starten indtil jeg er faldet ordentlig på plads, så der kommer nok lidt forandringer herinden den kommende tid. Men håber I alligevel kan lide mit nye sted også selvom det er lidt rodet her i starten.

Men stort velkommen til:)

4 kommentarer :

 1. Tillykke med dit nye sted. Jeg er sikker på at det nok skal blive både fint og hyggeligt herinde og at du nok skal finde dig godt tilrette. Dejligt at det er blevet nemmere at kommentere herinde :) Kh. Charlotte

  SvarSlet
 2. Tusinde tak Charlotte:) det er jeg også sikker på jeg gør:) Vi blogges ved:)

  SvarSlet
 3. Spændende med flytning - kan sagtens følge dig i det der med det manglende blogfællesskab. Det savner jeg bestemt også :)

  SvarSlet
 4. Ja det er lidt spændende, det bliver rigtig dejligt at se mere statisk og prøve at være en del af et netværk. Selvom jeg er "flyttet" så kan du tro jeg stadig følger med hos dig Mie:)
  Vi blogges ved:)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |