Tøm lige kameraet....

onsdag den 3. juni 2015

Jeg er desværre blevet rigtig dårlig til at tømme kameraet for billeder og være mere aktiv på bloggen, men derfor skal nogle af de gamle billeder da alligevel med i vores lille billededagbog.
Jeg ELSKER at tage billeder og sidde bagefter og redigere dem, men det tager bare så meget tid og det er nok ikke det jeg har så meget af for tiden.
Jeg vægter at være sammen med familien og dernæst som er et must herhjemme eller i alle hjem at RYDDE op... 
Hold da op man kan jo blive ved og ved, som jeg tit siger til Christian er at jeg føler ikke jeg laver andet hele tiden, rydde op, vaske tøj, lægge tøj sammen, vaske gulv så tit så mulig osv osv... 
Kender I det?

Selvom man ikke ser det på billederne så roder vi selvfølgelig som alle andre familier, jeg gider bare ikke tage billeder af dette, hvem gider at se det... 

Men jeg håber på i fremtiden jeg bare kan blive en lille bitte smule bedre til at få tømt kameraet, for det er så hyggeligt at kigge tilbage på.

Rigtig dejlig dag:)

1 kommentar :

  1. Du tager altså også nogle vildt fine billeder, synes jeg :) Og nej, hvem gider at fremvise sit eget rod eller se på andres? Man kan jo bare kigge rundt på sit eget ;)

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |