JEG FLYTTER.....

fredag den 19. juni 2015


Jeg flytter......

Jeg har valgt et nyt kapitel for bloggen, den trænger til noget nyt og en lille forandring i form af et nyt sted at være.
Da jeg startede med at blogge for over fem år siden var bloggeri egentlig ikke var noget stort noget, det var et fælles netværk, hvor vi alle var en del af blogland.
På en eller anden måde syntes jeg ikke længere det er det samme og savner lidt at min blog er en del af et fællesskabet i form af et bloggernetværk, måske det bare mig som har det sådan?

Jeg har af flere årsager valgt at rykke over til bloggersdelight og de har taget virkelig godt imod mig og har hjulpet mig med at få rykket alt over og tilpasset bloggen med mig. Nu skal jeg bare lære hvordan det fungerer der og et helt nyt system. Men hvor er det bare spændende og dejligt med en masse statistik som jeg ikke rigtig havde på denne blog, samt en hjælp som altid lige er en mail væk.

Det er egentlig et stort skridt for mig, af en eller anden årsag, men jeg kan mærke det er den helt rigtige beslutning. Man skal lige vænne sig til at se reklamer i baggrunden, men det er man jo efterhånden ved at være vant til hos andre i alle mulige former.
Jeg er stadig ved at tilpasse bloggen derover og mangler at flytte bloglovin derover

Jeg håber I stadig har lyst til at følge med derover og min nye adresse hedder

www.mamalola.dk

Vi ses:)
2 kommentarer :

  1. Jeg har det præcis som dig. Det er bare ikke det samme mere.... Jeg har min blog nr 2. Og det er ret demotiverende at besøg og kommentarer er så få.... Men hvad er forskellen når nu du flytter ? Kan du forvente mere aktivitet ? Et andet fællesskab eller hvordan ?
    KH Christina

    SvarSlet
  2. Jeg har det også sådan. Det er ligesom blogland er gået lidt i hi. Vi må håbe det vågner til liv igen, for det var da meget hyggelig da man havde fællesskabsfølelsen. Held og lykke med den nye blog:)

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |