IG og Blogland....

søndag den 7. juni 2015
Deler lige nogle IG-billeder på bloggen også, det er ved at være længe siden jeg har gjort dette.
Jeg tror desværre IG har overtaget blogverden en del og det er egentlig lidt ærgerligt.
Jeg kan godt mærke at meget kommunikation er flyttet derhen og på en måde syntes jeg det er SÅ ærgerligt. Men hver ting har sin tid og kan selv mærke tiden i blogland er knap for mit vedkommende.
Eller det måske bare er mig? 

Jeg følger med hos jer, men kommentere næsten aldrig og hvorfor jeg egentlig ikke gør, er at jeg syntes det tager tid at skrive alt muligt info inden. Jeg ønsker bare man kunne trykke på knappen og så kommer der en kommentar med det samme, ligesom IG.
Men jeg er der stadig og prøver at blive bedre:)

Jeg hedder mamaloladk på IG:)

Rigtig dejlig søndag:)

2 kommentarer :

 1. Jeg synes det er SÅ ærgerligt :-(
  Jeg har startet en ny blog for lidt over et år siden. Men jeg er ikke ny blogger, da jeg har haft en anden blog tidligere. Jeg kan i den grad mærke forskel. Jeg savner blogtræfs, nye bekendtskaber, alt den skønne inspiration og ikke mindst som Maj nævner, følelsen af, at kende dem bag bloggen man læser med hos. Og Give Aways med dejlige hjemmelavede kreationer ( jeg har heller ikke selv lavet nogen på min nye blog- ærligt indrømmet )
  Men samtidig tænker jeg, at der måske er en masse nye blogs, som jeg simpelthen ikke har opdaget endnu..... For mange af dem jeg plejer, at følge blogger slet ikke mere....
  Men det var ihvertfald rart med et indlæg fra dig. Skønne billeder :-))
  KH Christina

  SvarSlet
 2. Jeg synes det er liidt ærgeligt, for ikke at sige meget, at IG har fået overtaget - vi bruger begge dele en helt del, men bloggen bliver ikke glemt.
  Jeg synes at et billede og to sætninger, langt fra er det samme som indlæg :D Med det sagt er IG nu hyggeligt også, på sin egen måde - og nemt og bekvemt. Jeg stemmer bare for, at folk ikke glemmer blogland i deres IG-hast.

  - Anne

  www.venterpaavin.blogspot.com @venterpaavin

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |