IG og Blogland....

søndag den 7. juni 2015
Deler lige nogle IG-billeder på bloggen også, det er ved at være længe siden jeg har gjort dette.
Jeg tror desværre IG har overtaget blogverden en del og det er egentlig lidt ærgerligt.
Jeg kan godt mærke at meget kommunikation er flyttet derhen og på en måde syntes jeg det er SÅ ærgerligt. Men hver ting har sin tid og kan selv mærke tiden i blogland er knap for mit vedkommende.
Eller det måske bare er mig? 

Jeg følger med hos jer, men kommentere næsten aldrig og hvorfor jeg egentlig ikke gør, er at jeg syntes det tager tid at skrive alt muligt info inden. Jeg ønsker bare man kunne trykke på knappen og så kommer der en kommentar med det samme, ligesom IG.
Men jeg er der stadig og prøver at blive bedre:)

Jeg hedder mamaloladk på IG:)

Rigtig dejlig søndag:)

8 kommentarer :

 1. Skønne billeder :-).
  Jeg er ikke på IG, men færdes stadig kun i blogland. Og man mærker tydeligt, at aktiviteten ikke er den samme. Jeg har heller ikke selv den samme tid til at blogge som jeg havde tidligere, så jeg bidrager heller ikke ret meget til aktivitetsniveauet.
  Men som du skriver er det jo nok bare sådan den digitale verden er. Nye platforme dukker op, og tngene ændrer sig :-).
  Jeg savner dog at få al den inspiration som blogland bugnede af. Og følelsen af at 'kende' folk. Også bagom de overbelyste pastelfarvede billeder (som jeg i øvrigt elsker :-)).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak😊
   Ja det er rigtig ærgerligt og du har fukdstændig ret!
   Tak fordi du gav dig tid til en kommentar, faktisk rigtig rart med noget feedback over det ikke kun er mig som tænker dette.
   Vi blogger ved ☺️

   Slet
 2. Jeg synes det er SÅ ærgerligt :-(
  Jeg har startet en ny blog for lidt over et år siden. Men jeg er ikke ny blogger, da jeg har haft en anden blog tidligere. Jeg kan i den grad mærke forskel. Jeg savner blogtræfs, nye bekendtskaber, alt den skønne inspiration og ikke mindst som Maj nævner, følelsen af, at kende dem bag bloggen man læser med hos. Og Give Aways med dejlige hjemmelavede kreationer ( jeg har heller ikke selv lavet nogen på min nye blog- ærligt indrømmet )
  Men samtidig tænker jeg, at der måske er en masse nye blogs, som jeg simpelthen ikke har opdaget endnu..... For mange af dem jeg plejer, at følge blogger slet ikke mere....
  Men det var ihvertfald rart med et indlæg fra dig. Skønne billeder :-))
  KH Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige præcis - jeg syntes det er rigtig svært at finde nogle nye og blive fundet da mange er røget på nogle platformer som kun "reklamere" for deres bloggere.
   Så det er bestemt ikke nemt for dem tilbage.
   Og tak 😊 vi blogger ved

   Slet
 3. Jeg synes det er liidt ærgeligt, for ikke at sige meget, at IG har fået overtaget - vi bruger begge dele en helt del, men bloggen bliver ikke glemt.
  Jeg synes at et billede og to sætninger, langt fra er det samme som indlæg :D Med det sagt er IG nu hyggeligt også, på sin egen måde - og nemt og bekvemt. Jeg stemmer bare for, at folk ikke glemmer blogland i deres IG-hast.

  - Anne

  www.venterpaavin.blogspot.com @venterpaavin

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja så ærgerligt.
   IG er hyggeligt og fedt med den kommunikation der er og netop dét kan jeg bedre lide end Blogland. Men somsagt slet slet ikke det sammeog håber også det fortsætter... Selvom man godt kan mærke vi bevæger os et andet sted hen👎

   Slet
 4. Jeg håber ikke at min blog er bøvlet at kommentere på.....
  Men ja blogland er dødt og ligesom Christina skriver så savner jeg også blogtræf og al den inspiration og gode DIY blogland bugnede af. Men jeg kæmper videre for kan slet ikke undvære min blog. Husker dog også at kommentere hvor jeg kommer frem, hos nye som gamle for alt andet er dobbeltmoralsk synes jeg ;)
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den ikke nej, jeg har bare været uheldig nogle gange og så tænkt det var "normalt"
   Og ja Libbie så ærgerligt at det er dødt herinde...
   Godt du gør det 👊

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |