Få måske din baby til at sove....

mandag den 1. juni 2015

Først vil jeg lige nævne at dette indlæg ikke er et sponsereret et af slagsen, det handler kun om søvn for babyer...

Louie har været omkring 2-3 måneder og hans søvn rytme var simpelthen så dårligt, han sov så let og vågnede konstant, det hjalp heller ikke at gå en lang tur i barnevognen for når han vågnede så vågnede han og så var det bare hjemad så han ikke skreg og skreg.
Jeg er af den overbevisning eller den slags mor at jeg bryder mig ikke om at barnet skal græde sig i søvn, det er fordi der er noget på hjertet  og i dette tilfælde tror jeg det er tryghed som jeg egentlig har fuldforståelse  for.

Jeg kunne få ham til at sove ved at han hang på mig og ellers hvis han lå i liften og vi vuggede den.
Jeg prøvede alt muligt, men når vi nu er en stor familie og der er andre end ham at tage hensyn til, så var jeg altså ved at gå ud af mit gode skind.... Jeg læste mig frem til at muligt og prøvede noget forskelligt. Havde overvejet at købe en slynge som kan sidde på en hvor han kunne sove i den.

Så fortalte min veninde mig om denne slyngevugge og at en i hendes mødregruppe skulle sælge hendes og der blev talt meget varmt om den. Så jeg fik overtalt manden om at det MÅTTE vi prøve, kunne se fordelen ved den når man specielt var alene og skulle putte alle tre at han kunne ligge i den mens jeg løb fra værelse til værelse, for sådan er det med tre børn.

Jeg siger jer den har og er GULD værd for os alle sammen, jeg har en baby som sover... 
Han sover og det er længe han sover, ikke bare de der sølle 20 min eller 40 min, nej det kan være 2 timer. Han vågner stadig som før, men jeg kan nå at løbe ind og vugge ham i søvn igen og nogle gange sidde derinde og vugge ham i 20 min, hvorefter jeg kan gå ud igen og han sover videre.
Imens jeg "vugger" ham kan man lave noget fornuftigt i mellemtiden, ordne vasketøj eller andet praktisk, da jeg har hænderne frie.

Alt det vil jeg ikke kunne gøre hvis han lå i barnevognen, så skal jeg stå klar med sko og jakke og så gå en tur, men så kan jeg ikke lave andet end at gå byen rundt og få ingenting nået. 
Så resultatet for os med denne slynge er, at Louie er gladere om dagen og aftenen, fordi han får sin søvn.
Mig som mor får det også meget bedre, når baby trives, trives jeg. Samt at jeg får nået nogle praktiske ting imens, eller tager mig en lur ved siden af, mens jeg skal vugge ham nogle gange. 

Det bedste er næsten også at jeg kan være der for Noah og Alba, jeg står ikke udenfor konstant og prøver at få ham til at sove, mor kommer liiiige om lidt og lige om lidt ender med en halv time, hvor han derefter vågner op igen 20 min senere og slet ikke er veludhvilet. Men ender med igen en træt Louie på armen og ikke kan være der for de andre.

Natten har han sovet som en engel, bliver lagt omkring 19 og vågner nogle gange og skal ammes, hvor jeg bare lægger ham i liften i sin seng og han sover videre. 
Slyngen er blevet brugt nu her efter det er blevet så lyst og han har troet at det er morgen kl 04.30, hvilket det ikke er hos os, så har prøvet at gøre det helt mørkt og lægge ham i slyngen, hvorefter han sover videre mens man selv kan småsove.

Som sagt så er den virkelig GULD værd for mig og hele min familien.
Dem som tænker at nu vænner jeg ham til at falde i søvn i den, så er mit argument at det samme kan man sige om en sut, det er også et behov som man opfylder ved at give dem sutten og den giver tryghed og gør at barnet ikke skriger og trøster det. Sutten skal også væk på et tidspunkt og det er nemere når de er større og forstår det. 

Det samme gøre denne slynge, giver ham tryghed og hjælper ham med at falde i søvn og så om 6-7 måneders tid, hvor han er ved at være så stor, så er han en helt anden baby og har en helt anden bevisthed at det bliver nemmere for mig at vise/fortælle, at nu er det her du skal falde i søvn ligesom om natten.
Og hvis der skal en kamp til så er den sjovere på det tidspunkt, end når han er en lille baby som ingenting forstår.

Det her er bare min historie og jeg ved der er nogle mødre derude som ikke har haft gavn af den og sådan er det med alt ting, Jeg vil dog ønske jeg havde haft den til mit første barn som jeg i bagspejlet kan se vil have haft glæde af den, men mit andet barn vil ikke have haft gavn af den, hun lagde sig bare og sov, meget enkelt og nemt...
Men var så til gengæld ikke nem om natten, hvilket drengene har været...

Det fylder bare så enormt meget hos en mor og hele ens hverdag er bygget op omkring om baby vil sove, så jeg vil klart anbefale den og hvis ikke den virker, så sælg den på DBA og få pengene hjem igen, for der er rift om dem.

Pøj pøj:)

-klik her for at komme over på deres hjemmeside, eller her


Ekstra bonus er, at man kan tage den med overalt.

10 kommentarer :

 1. Jeg har kun hørt mange med din historie så jeg har allerede syet en til min lille baby der kommer til september. Der ligger en DIY på min blog hvis det skulle være til de andre fortvivlede mødre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Super med en DIY, ja den er virkelig bare fantastisk:)

   Slet
 2. Vi havde også en slyngevugge til nr 2. Den var guld værd. Jeg ærger mig stadig over, at jeg ikke kendte den, da ældsten var lille. Hun sov udelukkende på mig de første mange måneder. og selvom det selvfølgelig også kunne være hyggeligt, så kunne det have været rart at have min krop for mig selv bare en time om dagen.
  I mine øjne er slyngevugge og strækvikle simpelthen de to bedste babyudstyrs-ting, der findes. Især når man - som os - åbenbart kun får super sensitive kolik-børn ;-)
  Fedt, at du hørte om slyngevuggen, så lille Louie kan få lidt mere sammenhængende søvn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan har jeg det også, GULD værd og er også lidt ærgerlig over at jeg ikke kendte den med den største, for han ville virkelig også have haft gavn af den. Men vi kom da igennem den, det havde bare været en mildere barsel for os at have haft den:)
   Det er en musthave:)

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 4. Jeg har nok bare været heldig med lillemanden, men de 4 andre i min mødregruppe har sværget til slyngevugge og det har virket. Er slet ikke i tvivl om at hvis lillebror får problemer er sådan en det første vi prøver. ☺ overgangen fra slyngevugge har for de andet gået stille og roligt. Så det gør det nok også for jer. ☺

  SvarSlet
 5. Jeg har nok bare været heldig med lillemanden, men de 4 andre i min mødregruppe har sværget til slyngevugge og det har virket. Er slet ikke i tvivl om at hvis lillebror får problemer er sådan en det første vi prøver. ☺ overgangen fra slyngevugge har for de andet gået stille og roligt. Så det gør det nok også for jer. ☺

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har også været heldig en gang, Alba var SÅ nem om dagen og hun sov bare og ikke så meget der, hun lagde sig og sov:)
   Men drengene har ikke været nemme:) Håber overgangen til seng bliver godt, men der har det også været en kamp med de andre to, selvom de har været i barnevogn:) Vi må se:)

   Slet
 6. Jeg har haft den til alle tre og den har reddet mange situationer. Og især nu med to små storebrødre og en snart 4 måneder gammel baby er den guld værd. Vi havde dog en stor kamp med nr. 2, da han skulle fra slyngevugge til seng, og det glæder jeg mig ikke til at skulle igennem igen. Men den bekymring tager vi til den tid. Nu nyder vi at baby sover godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, når man har hænderne fulde med de andre, så er den bare guld værd :) Man har bare ikke tiden på samme måde når man har flere:) Er klar til kampen den dag han skal over i sin egen seng. Selvom de andre to var sovet i barnevogn, så har "problemet" stadig været der når de skulle puttes, så er forberedt på det allerede:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |