En ny og farverig hobby....

mandag den 22. juni 2015

indlæg12 indlæg1

indlæg2

indlæg3

indlæg4

indlæg5

indlæg6

indlæg7

indlæg8

indlæg9

indlæg10

indlæg11


indlæg13

Altså jeg er født og opvokset i Aarhus indtil jeg var fjorten, hvor vi flyttede til en lille by udenfor København. Jeg kan huske jeg skulle vænne mig til stilheden om aftenen, hestene som jeg gik forbi når jeg skulle i skole, lugten om foråret og efteråret og til sidst at der var så mørk. Jeg kunne ikke forstå at det var så mørkt overalt, men i betragtning af at jeg kom fra Aarhus, så var det nok ikke så mærkeligt.
Havemenneske havde jeg nok ALDRIG spået mig selv til at blive, det var jeg rimelig sikker på IKKE var mig, det skulle være græs og ikke andet..... men der har jeg godt nok taget fusen på dem omkring mig, inkl mig selv. Jeg kan faktisk godt lide det og syntes det er hyggeligt, det gør vi begge. Vi hygger sammen om det og det er egentlig meget rart at det frarøver os fra sofaen og vores fjerensyn og ipads.
Haven havde vokset sig vild, så der skulle være styr på den og når man er hel grøn, altså hel grøn, så farer man lidt rundt i blinde i forhold til at plante en masse ting.  Jeg har plantet lidt forskelligt og har fået nogle af de smukkeste frø fra Rakel gennem Kristin fra IG, det bliver forhåbentligt de smukkeste valmue, vi må se. Ellers tjek Rakels her - De er SÅ smukke.

Lige nu er hele huset fyldt med geoginer, det er nogle som er købt på en planteskole og lækkert at man kan klippe nogle fine geoginer ind til huset, det er Alba meget glad for.
Det skal nok blive rigtig godt om nogle år og glæder mig til at se alle de kommende blomster, som jeg håber på bliver til noget....

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |