De magiske stunder #2

tirsdag den 2. juni 2015


De magiske stunder stornydes stadig herhjemme, tiden den flyver afsted og lille Louie vokser og vokser. Vi har lige fået overstået et tigerspring og Louie har været en forvirret lille baby indtil nu.

Han har gerne vil sidde oppe i et stykke tid nu, hvilket han har været for lille til og stadig er lidt endnu. Men han vil gerne være med og det har hans lille hoved ikke kunne rumme, samt at han er begyndt at vende sig og ligger ikke det samme sted som man forlod ham på tæppet. 
Men kan mærke på ham at han er kommet over på den anden side nu og har vænnet sig til sine nye færdigheder som baby.

Louie rækker ud efter legetøjet nu og er aktiv på legetæppet, så det næste legetøj som vi har testet er denne fra fisher-Price, han er stadig lidt lille til at trykke selv, men det gør det ikke mindre sjov at sine forældre eller søskende kan gøre det for ham og de små ansigter popper op og laver lyde. 
Det skal nok blive et hit senere, Alba var ihvertfal lun på en magen til da hun var lille. Vi havde nemlig sådan et legetøj og når hun var over hos en veninde som også gik på barsel, var det altid dèt legetøj som hun ville lege med. 

Så derfor er netop lige denne valgt til Louie, han følger måske efter sin storesøster og kan lide det samme.

En dejlig tid som går så hurtig og det er virkelig bare med at nyde den, også selvom man glæder sig til at han kan en hel masse.
Nu er han 3,5 måned gammel og inden længe laver jeg vel et indlæg hvor vi fejre hans 1 års fødselsdag.....
HUSK nu at NYD tiden også selvom den kan være benhård:)

Rigtig dejlig uge.


"Sponsoreret indlæg"

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |