Tiden står ikke stille.....

torsdag den 21. maj 2015

Min hverdag går simpelthen så stærkt, timerne, dagene de flyder alle sammen i et og man kan ikke helt selv følge med.
Jeg prøver at være alle steder, men det er simpelthen umuligt, nogle få gange har jeg også måtte sige stop. Mit hoved og krop kan ikke følge med og selvom man er på barsel, så er der rigeligt at se til.
Jeg elsker at blive mor igen og prøver at nyde hvert et øjeblik med Louie, jeg skal have det hele med inden han er så stor og kun snakker om legochima og legeaftaler....
Elsker hans smålyde, bevægelser og allermest hans smil når han ser mig eller andre fra familien.

Det hele lyder selvefølgelig rosenrødt at blive mor igen, det skal så lige siges at bestemt også er hårdt. Jeg har haft min kamp med at få ham til at sove og det har været små lure, som så resultere i at han er overtræt det meste af dagen og specielt om aftenen. 
Det er der heldigvis lavet om på nu og jeg har købt en slyngvugge og den er fantastisk til sådan et barn, den slyngevugge fortjener et indlæg i sig selv, så det må jeg huske.
Men som en anden tredjegangs mor fra børnehaven sagde, det hele går op i aflevering og hentningen, og ja det gør det faktisk. Man har lige nogle vågnetimer alene med ham inden man skal hente de store og de er GULD værd for mig.

Det kan tage mig 45-60 min at hente dem begge, jeg er tvunget til at bruge bilen, da Louie ikke kan stå i barnevognen uden for skolen da han vil vågne af børnene. Alba skal også hentes i den gamle børnehave og der skal man have bil for at komme hen og når man nu har en baby som IKKE gider at køre bil, så kan det være en LANG time med gråd. 

Men trods alt det kaos for tiden, så er det stadig skønt og dejligt og jeg tænker den her tid er nok min travleste tid i hele mit liv og den bedste, så det er bare med at holde på hat, briller og kameraet så vi kan sidde om 30 år og kigge tilbage.....

Rigtig god dag:)Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |