ØNSKER - ØNSKER - ØNSKER

søndag den 24. maj 2015


På onsdag har jeg fødselsdag og har som altid en masse ønsker, men denne gang er det virkelig virkelig dyre ønsker og et umuligt ønske.
Lampen er jeg simpelthen så forelsket i og har ellers prøvet at få en anden lampe som erstatning for Tom Dixon lampen, men jeg kan bare ikke glemme den, den er simpelthen så smuk....
Men manden er desværre ikke enig og når han siger nix, så er det NIX, så det må forblive en drømmelampe:)

Men syver jubilæumsstolen har han sagt ja til, så den er jeg gået igang med at spare op til og jeg ved det en rigtig kedelig ting at ønske penge, men det gør jeg altså for den er tidsløs og bare alt for lækker....

Vi skal allerede holde min fødselsdag imorgen, manden skal afsted med arbejde efter weekenden, så alene hjemme med ungerne noget af ugen.
Så idag og imorgen skal nydes, mens farmanden er hjemme....

Rigtig god pinse.


2 kommentarer :

  1. Åh, er så vild med den lyserøde version, min mor og far har lige bestilt den sorte OG den lyserøde. Er så misundelig ;p

    - Anne

    http://www.venterpaavin.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. smukke ønsker jeg er også vild med lampen, og har kigget langt efter den længe. Måske jeg bare skulle kopierer dit indlæg for jeg har også fødselsdag på onsdag, det kan nemlig godt bruges det hele ;-) Tillykke med dagen når du når så langt.

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |