For seks måneder siden....

fredag den 1. maj 2015


Nu har vi boet her i huset i 6 måneder og vi er stille og roligt begyndt at vænne os til huset. Vi er ikke faldet rigtig på plads endnu og tror egentlig der kommer til at gå nogle gå før man sådan er rigtig tilfreds. Selve indretningen mangler der stadig en masse og med en lille ny og to børn mere får man ikke nået det store.
Der ligger små projekter hele tiden, men som sagt så skal weekenderne også nydes som familie. Så vi tager det stille og roligt, selvom det hele kribler i mig.

Der er også ting ved huset som skal laves, vi mangler døre i hele huset som skal laves, derefter skal vi have nye vinduer helst her til sommer. Plus at vi har den der udestue som jeg måske ikke helt er fan af. 
Jeg har taget nogle før og efter billeder af huset og dem må jeg se at få lavet et indlæg med, det er altid sjovt at se forandringen.

Men skønt med vores nye hus og selvom savnet til nogle gamle naboer, venner til om hjørnet så er det dejligt med så meget plads og en KÆMPE have i vores verden og hvor ungerne rigtig kan folde sig ud.
Simpelthen så DEJLIG:)

Hav en dejlig lang weekend:)

4 kommentarer :

 1. Vi har boet i vores hus knap 3 år, og der er stadig et par flyttekasser, som endnu ikke er pakket ud;-) Det ser skønt ud, det I har nået. Dejlige rum.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej har I allerede boet der så længe Anna, tiden flyver afsted og ja det tager bare tid:) og tak:)

   Slet
 2. Jeg flyttede ind i min lejlighed her 1.marts, efter en uge var alle mine flyttekasser pakket ud, jeg har dog mange projekter endnu, da jeg ikke vil have en del fra den gamle lejlighed i den nye.. og super lækker billeder.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Spændende med en ny indretning, jeg var rigtig glad for det gamle, så har prøvet at indføre det samme:) og mange tak:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |