Lillebror = LOUIE

tirsdag den 21. april 2015


Louie det endte vores lillebror med at hedde, vi havde egentlig længe været vild med Villum og det stod til at han skulle hedde det, men faren åbnede op Louie navnet igen.
Vi kom derfor meget i tvivl og kunne simpelthen ikke helt finde ud af det os forældre, så til sidst endte det med at vi spurgte ungerne og de var slet ikke i tvivl. 
De var begge enige i at han skulle hedde Louie og de fik overtalt moren og til sidste faren og nu kan han jo ikke hedde andet.
6100 gram og 62 cm lang og allerede med to tænder, en lille dreng med masser af smil og som vil nå en masse...

Vores lille Louie Blåt hjerte

8 kommentarer :

 1. Flot navn, godt hans søskende kunne overtale jer forældre ;-)
  Han er da en dejlig glad lille dreng.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) og ja det var godt vi fik det skub:)
   Han er en dejlig lille grinebidder:)

   Slet
 2. Hvor er han sød den lille Louie:)

  SvarSlet
 3. Jamen billedet siger da ALT! Han er da en lille Louie ;) og tillykke med ham for øvrigt.. det tror jeg slet ikke jeg har fået skrevet :)

  SvarSlet
 4. Nej hvor sjovt. Da vi fik vores mellemste, Sia, var vi sikre på at det blev en dreng så vi havde kaldt "ham" for Louie i maven (stavet på samme måde). Så fik min bror en dreng, de kaldte Louie og så var det navn jo ligesom taget ;) Vores yngste hedder nu Villum :) Det er i øvrigt vildt, at der kan være så stor forskel på det med tænderne. Villum fik sin første i lørdags og er nu 8,5 måneder :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej ja Charlotte det var da sjovt:) Villum er også bare SÅ fint - vi var vilde med begge og kunne derfor ikke tage beslutningen helt, så dejligt at ungerne tog det sidste skidt:)
   Ja tænderne forstår jeg bare ikke.... han måtte altså gerne vente:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |