HURRA HURRA 6 år er stort!

lørdag den 4. april 2015

Min lille Noah er næsten lige fyldt 6 år og vi har et par fødselsdage for ham. Han har gået og glædet sig i så mange måneder på at det skulle blive hans fødselsdag hvor drengene fra børnehaven skulle komme hjem fejre ham.
Temaet kan I jo næsten gætte jer til og minions fra Disney filmen er i høj kurs herhjemme samt pirattema var også med indover.  

Så moren måtte være kreativ, da der ikke rigtig er noget at købe herhjemme af minions fødselsdagspynt. Så jeg har været på indkøb hos en tysk side hvor man kunne bestille alt muligt og det var bare en super service og de var hurtige, man skulle tro det var i Danmark man handlede.

Jeg kan slet ikke forstå at han er blevet 6 år, men det må være sådan min mor har det, når hun siger at hun slet ikke kan forstå at jeg snart bliver 33 år. Alle siger det jo og den er go nok, man kan faktisk slet ikke selv følge med og tiden flyver bare afsted.

I år er nok den sidste gang vi tager i Zoologisk have på Noahs fødselsdag, det er noget vi har gjort siden hans 1 års fødselsdag. Men når nu han skal starte i skole lige om snart, så har vi nok ikke længere den mulighed og han er selvfølgelig også ved at blive ældre. Så vi nød dagen sammen med vores store guldklump og hans to søskende og alle de minder vi har fra Zoologisk have.

Jeg er ihvertfald en meget stolt mor over den dreng han er blevet og de sidste ord han fik med fra børnehavens afslutning inden påske var - en god kammerat, omsorgsfuld, god til at sige undskyld hvis han havde gjort noget forkert og igen bare en rigtig god kammerat.

Dejligt!


5 kommentarer :

 1. Det ser rigtig hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med ham. Det ser hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 3. Ihh hvor er det dog fint og festligt!
  Stort tillykke med ham :-).

  SvarSlet
 4. Ihh hvor er det dog fint og festligt!
  Stort tillykke med ham :-).

  SvarSlet
 5. Tillykke med ham, bliver helt rørt af dit indlæg :) Min store pige bliver også 6 år inden så længe og det ER bare rigtig stort, de skal stoppe i børnehave, starte SFO og skole og alt muligt, der gør at de bare ikke er små bulderbasser længere. Pyhh, lidt hårdt og synes også bare tiden suser af sted :)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |