De magiske stunder skal bare NYDES....

torsdag den 30. april 2015

Nu er det 2,5 måned siden at vores lille Louie kom til verden og han er højt elsket herhjemme og det er vist allerede familiens lille øjesten.
Status er at han jo allerede har to tænder, sover igennem om natten og opfører sig som om han er meget ældre end sin "alder".
Han er meget fremme, han smiler, griner, bruger sin krop så meget og ja moren syntes faktisk det er lidt for meget.... det er jo den sidste baby og han opfører sig som en ældre baby... 
Mon det er sådan med en 3`er?

Vi har fået lov til at teste denne Tummy Wedge for Fisher Price som er designet til barnets alder og udvikling. 
Louie er egentlig rigtig god til det med at ligge på maven sammenlignet Alba og Noah. Han syntes Tummy Wedge som den hedder er sjov at ligge på og lege med. 
Det jeg specielt godt kan lide ved den, er at den laver lyde når man rører ved løven hovedet. De små elsker jo de lyde eller ihvertfald mine tre gjorde og gør. 
Hele hans krop spræller af glæde og det fanger virkelig Louies interesse og så lige den simple detalje, at legetøjet sidder fast så de ikke falder af, når han senere rigtig tager fat i lejetøjet.

Denne her tid vil jeg bare NYDE hvor man kan ligge stille og roligt og rigtig hygge med ham, for om nogle måneder begynder han at kravle og så er der fart på og selvfølgelig en anden hyggefase. 
Men hvert magisk øjeblik skal nydes for den kommer aldrig igen og det kommer man til at savne, bare en lille smule.


Rigtig dejlig dag.


(Dette er et sponsoreret indlæg, men min mening og holdning er min helt egen.)

1 kommentar :

  1. Hvor er han skøn at se på. Får selv lyst til en tre'er ;)

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |