Den søde ventetid....

tirsdag den 10. februar 2015Den søde ventetid befinder vi os stadig i, lillebror er ikke kommet endnu og det ser ud til at jeg skal sættes igang snart. 
Det er egentlig ok og jeg syntes ikke at maven er så tung at det er helt forfærdeligt, jeg ved jo at det snart slutter.

Det værste ved ventetiden er, at alle spørger om man har født hver dag og det er nok ca 10-15 gange om dagen, jeg skal tale om det. Så nogle dage efter terminen begyndte jeg at blive træt af det og lukkede mig lidt inde sammen med familien.
Jeg ved jo godt at folk spørger af nysgerrighed, men når man er den som bærer og egentlig ikke er vild med tanken om en kommende fødsel, ja så får man lidt nok.
Men snart er det hele forbi og jeg glæder mig til det er overstået og til at se ham sund og rask og se ungerne blive storesøskende.
Noah har jo prøvet det før, selvom han ikke kan huske at sin lillesøster var en baby, man glæder sig og han er en skøn og betænksom storebror i forvejen.
Alba glæder sig til at blive storesøster og selvom hun har affundet sig med at det bliver en lillebror, så glæder hun sig dog alligevel. Jeg er meget spændt på hvordan hun takler det hele og om at mor ikke er der 100 procent lige når lillebror er kommet, det bliver så spændende. 

I julen købte jeg den skønneste lyskæde fra Ellos og den er jeg rigtig glad for, den eneste ulempe er at man ikke kan skifte pærerne. Så når der ikke er lys i mere, ja så kan den smides ud.
Den kan findes her

Lysestagen er fra Cooee, som også er ny fra julen.

Rigtig god uge...

3 kommentarer :

 1. Pøj pøj med den kommende fødsel, hvor bliver det skønt når den er overstået ;)
  Dejlige billeder som altid herinde :)

  Og hvor er det dog genialt med den ekstra seng i soveværelset - tror vi kommer til at gøre det samme når ungerne får seng på deres eget værelse - lige nu sover de begge inde hos os i deres egne senge men planen er at de skal ind til dem selv når deres værelser er sat i stand, men tænker ikke de sover der fra den ene dag til den anden, de har begge stort behov for trykheden tæt på os ;)

  SvarSlet
 2. så fine bilder! Lykke til med fødselen!

  SvarSlet
 3. Nææ nej en lille westie i sofaen, sådan en hundebasse har vi også.
  Har du selv lavet de fine vindmøller? (sandsynligvis) har du en diy til det?

  Og så held og lykke med den lille ny

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |