SÅ ER VI KLAR.............

fredag den 30. januar 2015
I december måned købte jeg den fineste lysestage og den minder en smule om Louise Langgaards lysestager som jeg har været hel vild med. Desværre kom jeg for sent, for da jeg ville købe nogle, så lavede hun ikke flere og de er umulige at støve op nogle steder. 
Så da jeg så disse lysestager fra Bente Dalsgaard, ja så måtte jeg slå til for de er også bare så flotte. 
Du kan finde Bentes lysestager her

I december var mit kreasted placeret lige der, men det er blevet lavet om efterfølgende og måske ikke for sidste gang. 
Vores værelse er simpelthen så kæmpe stort og da begge unger kommer ind i løbet af natten, har jeg fået overtalt manden til at vi skal have en ekstra seng derinde. Vi sover begge så dårligt da der ikke rigtig er plads til  to unger og en lille hund spontant om natten. 
Ærligt så orker vi ikke tage kampen op lige nu, når der er en lille på vej, vi vil bare gerne have vores søvn. 
Det er en blanding af vane og utryghed fra ungernes side, Alba har altid gjort det, men reagerer også over at vi er flyttet og mørket er begyndt at drille dem begge. Vi har det sådan at hvis det er fordi de er bange, så er de altid velkommen inde hos os, men er det bare fordi det er blevet til en vane, så kan vi godt skrue bissen på, men som sagt så kommer der en lille en lige om lidt og så orker vi ikke den kampen.
Jeg ved at kampen nok kommer på et tidspunkt, specielt med Alba da hun altid har fundet mest tryghed hos os. Lige siden hun blev født har hun ligget på mig og ved ikke hvorfor man af en eller anden grund så finder hun størst tryghed hos mig. 
Håber hun vokser fra det og ellers kommer kampen en anden dag.

Så vi skal ud at have en mere seng og så bliver det jo en KÆMPE seng hvor der er plads til alle. Så der er blevet flyttet rundt og pusleplads er kommet til og en soveplads til lillebror.

Så nu er ved HELT klar til at byde lillebror velkommen.

Rigtig dejlig weekend:)

1 kommentar :

  1. Ih, hvor god en idé med en stor seng. For et års tid siden købte vi en ekstra boksmadras, som vi stillede i forlængelse af vores egen boksmadrasser, så vi nu har én stor seng på 260 cm. Det er fantastisk. Vores børn kommer ikke ind hver nat - men i perioder gør de. Og det må de hjertens gerne. Det er så vigtigt for os at de føler sig trygge. Jeg synes heller ikke at det giver mening, at børn SKAL sove alene. Altså, vi andre sover da heller ikke alene, og det giver da endnu mindre mening for børn at sove alene. Når ungerne kommer ind, så er det skønt at der er plads til os alle, og at vi derfor alle vågner friske om morgenen. Det eneste jeg fortryder ved vores store seng er, at vi ikke gjorde det noget før ;-) Vores den ældste har også et kæmpe behov for at være tæt på mig hele tiden. Og det får hun lov til, når hun har brug for det. Held og lykke med familieforøgelsen :-)

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |