Pixum kalender

mandag den 19. januar 2015
Jeg har fået lov til at teste en fotokalender og hvis der er noget som jeg er dårlig til i hjemmet, så er det at bestille billeder.
På en eller anden måde syntes jeg det er besværligt at gemme billederne, ned til butikken og bestille dem og derefter huske at få dem hentede. Jeg ved godt det er mig som er lidt sær, men syntes bare sådan noget er besværligt.... men dovenskab længe leve....

Da jeg skulle bestille denne kalender var det over nettet og der var en del muligheder man kunne vælge, man skulle egentlig bare vælge de forskellige muligheder og derefter se om billederne passede ind i kalenderstørrelsen som jeg nu havde valgt. 
Der var nogle af billederne som jeg havde taget fra min telefon og som jeg gerne ville have med i kalenderen, men hjemmesiden advarede mig om at de billeder ikke ville blive helt så godt. 
Jeg valgte dog stadig at gennemføre billederne selvom de ikke ville blive helt så godt som de, jeg har taget med mit kamera, men de måtte altså med. Men syntes det var en god service at man lige blev informeret om det, så man havde mulighed for at ændre sit valg.

Resultatet er at jeg er meget tilfreds med kalenderen og syntes billederne er blevet rigtig flotte, også dem fra min telefon.

Jeg tænker at bagefter vil jeg klippe i billederne og lægge dem i rammer, så på den måde bliver det jo egentlig ikke bare en kalender for året, men et produkt man kan bruge i rigtig mange år.

Jeg skal helt sikkert i min barsel sidde og leve de her fotobøger og så bare bestille dem over nettet.... det kan jeg nemlig rigtig godt lide og noget jeg vil prøve at gøre mere af i fremtiden.

Tjek Pixums kalender lige her eller i det hele taget deres udvalg.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |