GUBI LOVE

tirsdag den 27. januar 2015


Jeg fik den skønneste lampe i fødselsdagsgave sidste år af hele familien. Jeg havde været lun på Gubi lampe i SÅ lang tid og fik den egentlig aldrig pakket op, da vores daværende hus var pakket ned i kasser. Nu står den fint og lyser i vores nye stue samt ved siden af endnu et nyt møbel som vi købte da vi flyttede ind.  
To nye reoler som passer perfekt på denne væg og så var det egentlig til en god pris i forhold til hvad de ellers ligger til på marked. 
Reolen er købt her 

Ellers så nyder jeg bare at gå hjemme til lillebroren kommer og det er jo lige om snart. Jeg glæder mig til at se ham og om han ligner Noah eller om han bliver en hel anden.
Ungerne spørger også hele tiden hvornår han kommer og det er jo lidt svært at forstå at det ikke er noget som mor eller far bestemmer, men en dag meget snart:)

Rigtig god dag alle sammen.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |