Den søde barselstid

tirsdag den 20. januar 2015
Nu har jeg gået hjemme siden start december og der har været knald på lige siden. Jeg har haft så mange projekter til vores nye hus og selvfølgelig en klargørelse af vores nyeste medlem i familien.
Det har været så skønt at have december måned til at hygge om børnene og lave lidt til hjemmet. Der er blevet lavet en masse hjemmelavet julepynt og jeg var på den traditionelle julemarkedtur sammen med min trofaste julemarkedveninde, hvor der blev købt lidt fra Helle Vestergaard igen.

Så har jeg lavet en masse plakater som er stærkt inspireret af Cirkus Hein.... den rigtige har desværre udgået da de laver dem i få eksempler. Så derfor prøvede jeg at lave en selv og så må man jo nøjes med det, når man nu ikke kan få den ægte vare.

Nu er vi løbet godt ind i januar og min energi til projekter er blevet mindre, jeg syntes kroppen er tung og træt og lillebror fylder godt i maven. Det vigtigste er jo at han har det godt og trives og det er jeg sikker på han gør.
Det skal så lige siges at det har været den bedste graviditet af dem alle, jeg har ikke døjet med noget som helst, udover konstant blærebetændelse. 

Nu slutter det her kapitel i vores liv snart på en familie på fire til snart en familie på fem. Vi kan ikke forestille os det nu, men når lillebror først kommer sikkert ud ,så ville vi jo ikke kunne forestille os et liv uden ham, det bliver så spændende.

Rigtig go uge:)


1 kommentar :

  1. Hyggelige billeder som altid fra din hånd ;) dejligt at du kan nyde den sidste del af barslen og spændende hvornår I bliver 5 :) hvornår er du sat til?

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |