DECEMBER PART 1

mandag den 12. januar 2015Lidt julebilleder kommer på bloggen de næste dage, så håber jeg at I ikke er kørt helt juletrætte. 
Start december gik jeg på barsel og det passede jo egentlig meget godt, når vi nu flyttede ind i vores nye hus midt november.
Der har været nok at se til og det tager godt nok tid at bygge et nyt hjem op og så lige se indretningen for sig. 

Vi havde boet der i to uger og vores hjem skulle selvfølgelig pyntes op til jul, det var jeg egentlig slet ikke i humør til. Men for ungernes skyld, så måtte jeg da vist lige komme i den rigtige jule stemning.
Det skal lige siges at det har været helt fantastisk at pakke alle sine ting ud af sine flyttekasser... Vi nåede at bo hos min far i knap fem måneder, så jeg havde virkelig savnet mine ting SÅ meget.


Rigtig god uge:)

2 kommentarer :

 1. Så fine december billeder <3 Er det mon en Christiansfeld stjerne du har ved billedet? Jeg var heldig at få en sådan i julegave men har af gode grunde ikke hængt den op endnu. Glæder mig til at hænge den op til næste jul.
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Dejligt at I er kommet ind i jeres nye hus. Håber I falder godt til. Og jeg bliver da helt i julestemning af dine billeder....
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |