Vi er ved at skabe minder..... #skabgodeminder

fredag den 28. november 2014






En lille pip herfra, så er vi jo flyttet og det er rigtig dejligt.
Vi har ikke ligget stille et øjeblik, der knokles i det nye hjem og der er en masse ting der skal gøres og laves, så indtil videre er vi i fuld gang med at skabe vores nye lille hjem.

Ribena spurgte om jeg ville være med til at bakke op om #skabgodeminder og det sagde jeg straks ja til.
Jeg syntes det er et fantastisk koncept og i weekenden havde vi og ungerne et hyggeligt stund med masser af film, saftevand og guf.
En lille pause trængte vi til og ungerne elsker når saftevandet kommer på bordet, da det minder samvær, hygge og lille smule lækkerier. 
Sidste år var vi også med i Ribena #skabgodeminder  og der tog vi en tur i Zoologisk have, da de så saftevandet i weekenden begyndte de at snakke om den tur og hvornår vi skal afsted igen. Så man må sige at sidste tur har skabt gode minder for dem og det kunne være hyggeligt at huske sig selv på at pakke en kurv en gang om året og lave nogle nye minder hvert år.
 
Nu har vi så siddet rundt om bordet og set film og hygget i vores nye hjem og jeg tænker det også på en eller anden måde har skabt lidt flere minder i rygsækken, ihvertfald kommer vi voksne til at huske tilbage på det.

Vi mangler stadig en masse i huset og mangler stadig internet, så der går lige lidt igen før bloggen kommer med billeder.... Tænk jeg har været så dårlig til at tage billeder af processen med kameraet, heldigvis fik Ribena mig til at trække vejret lidt sammen med ungerne for en hyggelig stund,  indtil jeg tager handskerne på igen:) 

Rigtig dejlig weekend og første advent.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |