S O O N....

fredag den 17. oktober 2014Så er vores huskøb endelig gået helt i orden, det regnede jeg da også med..... men man ved jo aldrig.
Jeg glæder mig så meget til vi får et hjem igen, det er jo bare noget helt andet end at bo hos far, det har været rigtig hyggeligt og det er gået rigtig godt. Ungerne kommer da til at savne morfaren og hans små chips om aftenen som de lige kan smage lidt på, men det bliver en tilvænning igen at flytte.

Hvis der er noget som jeg har savnet er det vores spisebord, det har jeg fundet ud af er vores families samlingspunkt. Vi er egentlig gode til at sidde rundt om bordet og bare hygge, om det så er med biler, perler, ipads, comtuter, tusser eller noget lækkert mad, så er vi som farmilie egentlig gode til at sidde i nattøjet og råhygge rundt om bordet. (selvfølgelig er der legetøj over det hele, men det savner jeg nu også)

Det lægger man msåke først mærke til, når man ikke rigtig har et fundament eller samme rammer som tidligere, når man nu flyttede.
Så det glæder jeg mig  virkelig meget til igen, det bliver et dejligt gensyn med alt det som følger med vores spisebord, så underligt at skulle sige at en af de ting som jeg har savnet mest er vores spisebord, men som sagt det som følger med spisebordet er REN hygge og samhørighed og det er bare dejligt....

S O O N så hygges vi ved igen og mærkeligt at forestille sig at der kommer en lille mere som skal være en del af vores familie, men det tænker man jo hver gang der kommer et vidunder til familien. Men når de så først er kommet, kan man jo ike forestille sig et liv uden dem, vi glæder os ihvertfald alle sammen til lillebror kommer.

4 kommentarer :

 1. Hvor er det dejlige nyheder - og spændende trods tilvænning. :-)
  Må jeg spørge, hvor fyrfadslysestagerne er fra?

  Mh
  Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt:)
   De er fra Helle Vestergaard, kan købes på Unika_k.
   Rigtig lækker butik, så pas på:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |