Hvilken flyverdragt skal man vælge?

søndag den 14. september 2014
Da vi for nogle år siden skulle finde en god flyverdragt til Noah var dette ikke helt nemt. Hvad søren skulle vi vælge, alle havde jo forskellige holdninger til flyverdragter og enten var det de dyre mærker som blev nævnt som de bedste eller også var det bare et spredt mærkehelvede. Et rent gedemarked for "nye" forældre og man vil jo selvfølgelig ønske det bedste for ens små guldklumper. Bare tanken om at en flyverdragt ikke er varm nok eller vandtæt nok, ja kriterierne er mange. 

Samme tidspunkt som vi undersøgte marked for flyverdragter kom Christian hjem og havde undersøgt nettet for deres anbefalinger og havde fundet en test foretaget af "Tænk". Her var det Kvicklys Friends flyverdragter som havde vundet bedst i test, så ergo var det jo det vi skulle.....


Jeg må inderømme til at starte med var jeg lidt kritisk, jeg ved ikke hvorfor, men jeg tænkte om det nu kunne være rigtigt at Kvicklys Friends flyverdragter var gode nok i forhold til tøjmærkevarer som var noget dyrere. 
Men den test havde jo vundet og det var et forsøg hver, så hvorfor skulle vi ikke give det en chance. 
Siden den vinter har vi brugt Kvicklys Friends flyverdragter og Noah har altid haft to flyverdragter specielt hvis det har været en våd og der dermed var behov at vaske dragterne jævnligt.

Så da jeg blev spurgt om jeg ville teste flyverdragterne slog jeg straks til, for som sagt har vi faktisk købt dem de sidste par år og de kan kun varmt anbefales herfra.

Så ungerne fik lov til at tage dem på idag, så vi kunne tage nogle billeder, jeg syntes flyverdragterne kommer mere til deres ret i "rigtige" modeller. Alba skal lige vænne sig til at tage flyverdragt på, men jeg kan se at den er meget børnevenlig og det skal hun hurtig nok få lært. Noah var hurtig til det og han ved også hvilken tid vi bevæger os imod og selvom det bliver koldt, så glæder han sig til sne.

- Jeg vil lige nævne at jeg læste at flyverdragten har en ekstra isolering bagpå og det blev jeg glad for at læse da Alba stadig kan sidde på jorden og det er rart at vide hun skulle forblive varm.

- Flyverdragten kan også tørretumbles - hvilket er en kæmpe bonus.

- Plus de er fri for PVS, ftalater samt nikkel i knapper og lynlås.

Ungerne eller ihvertfald Noah er klar til vintervejret og sneen som han håber på kommer i år.......

Flyverdragterne kan købes i din nærmeste Kvickly

1 kommentar :

  1. Jeg har også set at de har vundet bedst i test, men synes altså (desværre) at designet er VIRKELIG kedeligt...og det gør at jeg kigger efter andre muligheder...

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |