FARVEL SOMMER.....

tirsdag den 2. september 2014Vi har haft en dejlig sommer og sommerferie, vi har været turister på Sjælland og har bare nydt at være sammen med ungerne.
De er blevet større og det kan man mærke på godt og ondt, de er blevet rigtig søskende. Den ene dag skændes de, den anden dag krammer de og savner hinanden. Trods deres kampe så kan de jo ikke undvære hinanden og det er dejligt at se hvor meget glæde de har af hinanden.
Jeg tænker meget på hvordan det hele bliver når vi snart bliver til fem og jeg har vist heller ikke fortalt jer, at vi venter en lillebror.
Storebroren blev meget glad over nyheden, hvorimod lillesøsteren blev knap så glad. Efter nyheden havde lagt sig lidt, så glæder hun sig dog lidt over det er en lillebror,  men hun ønsker sig stadigvæk en lillesøster.

Det har bare været en dejlig sommer og jeg har nydt min familie og nydt ungerne, det har været skønt at de er blevet lidt større og hvor man ikke skal tænke på middagslur eller bleer. Men vi napper lige et par år mere i babyverden inden vi får det liv igen, for igen skal jo nok komme og lillebror bliver det hele værd.

Rigtig god dag:)

4 kommentarer :

 1. Sikke nogle dejlige billeder - der vidner om en skøn sommer.
  TILLYKKE med at det er en lillebror der venter jer. Det er altid så spændende.
  Kh Maria (min-mors-mirakler)

  SvarSlet
 2. TILLYKKE med den lille nye i venter. Jeg synes nogle gange at det kan være lidt hårdt at være 5, men for det meste er det fantastisk. Også godt når midterbarnet har et køn der er anderledes end de to andre. På den måde har alle mere deres egen rolle. Ellers er det jo lidt hårdt at være midterbarn men hvis man kan gøre lidt særligt ud af at hun er en pige så hjælper det lidt.

  Billederne er skønne, det ligner en rigtig fantastisk ferie.

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder fra Danmark, hvor ser det skønt ud.
  Vores piger er ligesom dine børn, de skændes og er venner om hinanden!
  Nyd tiden frem mod lillebrors ankomst:)

  SvarSlet
 4. Ih, det lyder til at have været en dejlig sommer. Herhjemme har vi også fået en lillebror efter at have et par år blevfri. De store er hhv. fem og syv og de knuselsker ham. En treer er altså super :) Han falder ligesom bare ind i familiens rytmer som om han altid har været der og så er man jo selv noget mere rutineret :) Jeg ved ikke om du har set min nye blog (tidligere lillelindell.blogspot.dk), men du er velkommen et smut forbi lindellernesunivers.blogspot.dk. God dag til dig og dine.

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |