Nyheder fra Lucie Kaas

torsdag den 28. august 2014


Søndag formiddag holdt vi børnefødselsdag for Alba, hun blev nemlig 3 år i mandags og traditionens tro skulle vennerne stadig fejre prinsessen selvom vi bor hjemme hos morfaren, men senere om det. 

For sent om eftermiddag tog jeg bilen og lige kunne puste ud til jeg landede hos Design Trade i Bellacentret. Jeg var inviteret til et event hos Lucie Kaas og hold da op hvor var der mange lækre nyheder de kunne vise frem. I det hele taget har de i forvejen nogle lækre ting som sikkert er skrevet ned på ønskesedler landet over.  
Så er det også altid så hyggeligt at se andre bloggere, jeg har lidt det indtryk at blogland alligevel er et meget lille land, hvor der er mange som kender hinanden eller er venner på kryds og tværs. Jeg er ihverfald den eneste af mine venner eller bekendte som har en blog og som er inde i den "verden" og det kan nogengange godt være lidt ensomt at gå alene med.
Men heldigvis er det jo mit frirum og jeg hygger mig med bloggen og hvad den giver mig.
I søndags fik jeg ihverfald set nogle meget lækre nyheder og få hilst på gamle bekendskaber samt hilse på nye bekendskaber.
Det var event jeg vil se tilbage på med et smil.

Forresten er de ikke bare nuttet de små ænder..... jeg kan ikke stå for trædyr...
  
Følge med i Lucie Kaas nyheder her

4 kommentarer :

 1. WAUW hvor er det bare nogen smukke ting. Er da helt pjattet med den reol...

  SvarSlet
 2. Hvor er de flotte - jeg er især vild med lysestagerne og skålene! <3

  Kram
  Christina

  SvarSlet
 3. ænderne er så søde, de kom straks på ønskesedlen :)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |