L E G O L A N D.

lørdag den 16. august 2014


Vi var jo et smut forbi Scandic hotel i Horsens og derefter endte vores tur i Lego Land sammen med min kusine og hendes lille familie. Vi havde en fantastisk tur og jeg nød virkelig ferien med to store børn, indtil vi får en lille en at tage hensyn til. 
Selvom de er blevet lidt store, så er de stadig lidt for små til at prøve nogle ting og det kan nogle gange være svært at forstå.
Men de og vi voksne hyggede os og havde slet ikke lyst til at tage hjem, næste gang skal vi derhen over to dage for vi nåede slet ikke alt det som vi ville og manglede stadig at prøve nogle ting.

Jeg sidder stadig med et smil på læben ved tanken om at min mand lige pludseligt overfaldt de stakkels mennesker på piratskibet. De var slet ikke forberedt på at blive overfaldet fra landsiden. Man kunne sejle på skibet og rundt omkring landjorden kunne man angribe skibet med vand. Min kære mand opdagede hurtigt at der var tomt et sted man kunne skyde idet vi gik forbi og løb hen til vandkanonerne og begyndte at angribe de stakkels mennesker. Det hoppede min kusinens mand lige med på og hjælp til, heldigvis syntes de stakler at det var rigtig sjovt og nok specielt børnene. Efterfølgende kom der liv på den side af piratslottet og fadrene måtte spørge børnene om de ikke nok måtte prøve at skyde....
"Noah må far ikke lige prøve" Store store børn er også herlige og min kusine og jeg var færdige af grin.

En dejlig tur og nogle dejlige minder af få med i rygsækken.

HUSK at deltage i min give away og husk at børn under 13 år bor gratis, så selvom give awayen er til to personer, så kan børn også kommer med.

Scandic hotel har indgået billetaftaler med mange af Danmarks attraktioner og forlystelser, hvilket giver nogle ekstra fordele, hvis I vil læse mere om det - tryk her

Hvis du vil deltage i konkurrencen om et ophold hos Scandic hotel - tryk her


1 kommentar :

  1. Ej hvor fedt at ungerne er gratis indtil 13 år, så tror jeg sgi vi skal på tur (Y)

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |